Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Trygg og medmenneskelig fastlege
Lege: Helge Skorpen SkrevetHelge Skorpen er den dyktigste fastlegen jeg har gått til. Han tar seg alltid tid og er svært medmenneskelig. Som en pasient som har hatt noen turbulente år har jeg aldri følt meg dømt og han er svært grundig som gjør at man får den hjelpen som trenges. Anbefaler Helge Skorpen på det sterkeste.
Verden beste lege?
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetJeg klarer virkelig ikke å forstå hvordan denne legen kan ha fått så mange negative vurderinger. Jeg ble møtt av en varm og hyggelig lege som så meg. Hun hørte på det jeg hadde å si, tok seg god tid og var interessert i å bli kjent med meg. Jeg har aldri gått fra en legetime og følt meg så glad og sett før. Det betydde utrolig mye for meg at hun tok mine psykiske problemer seriøst og ikke bagatelliserte de. Jeg vil virkelig anbefale Charlotte, hun er et fantastisk menneske som bryr seg om andre! Fikk også time veldig fort, noe jeg aldri har opplevd før! Jeg er målløs, å dra til legen ble plutselig en positiv opplevelse etter dette besøket.
Trygg og dyktig fastlege
Lege: Helge Skorpen SkrevetHelge er en trygg og dyktig fastlege som tar seg tid til pasientene sine. Samtidig er han effektiv og svarer raskt. Anbefales på det varmeste.
Effektiv og omsorgsfull
Lege: Nina Kile SkrevetHun tok over for min gamle fastlege. Allerede første timen tok hun skikkelig tak i problemene mine og henviste raskt. Nå har jeg hatt henne i 3 år og er ennå fornøyd. Hun er omsorgsfull og tar tak. Føler meg både sett, hørt og ivaretatt. Jeg føler ikke at hun bagatelliserer problemer eller spørsmål. Hun gjør at jeg føler meg trygg. Kjempedyktig!
Dårlig
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetVeldig dårlig lege med veldig lite kompetanse. Hun har alltid noe frekt å si og stoler aldri på dine ord.
Ofte forsinket og er opptatt med å få deg ut av rommet fortest mulig.. Også minner hun deg alltid på at du må betale før du går hjem.
Glad for at jeg har fått ny fastlege!!