Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Veldig fornøyd

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Slik jeg opplevde konsultasjonen så var hun imøtekommende,vennlig og tok det jeg forklare på alvor. Hun kan sikkert være (for) tydelig for noen sørlendinger :p Jeg har ikke opplevd den siden , men syns uansett ikke det å være tydelig er noe negativt. Endel ventetid men så får man som oftest time på dagen eller dagen etter - og det igjen er et stor pluss! Veldig fornøyd, jeg

Eneste minus er at det spilles hinsides høy musikk på venterommet. Er man ikke helt i form så oppleves det faktisk litt belastende

Den verste legen

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Har flytta en del, samt slitt med en del plager. Har derfor måtte bytte lege av og til. Dette er legen jeg har fått minst hjelp og oppfølging av. Og opplever at det er den verste legen som fins. Tror ikke hun vet at det er noe som heter psykisk helse en gang. Dessuten må du ALLTID vente minst 40 min før du blir kalt inn til timen din. Har nettopp bytta igjen. Velger heller å ikke gå til legen å få hjelp enn å gå til hun.

Usympatisk og lite kunnskap

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Dette er en av de dårligste legene jeg har møtt. Usympatisk, klarer ikke holde øyekontakt og lar meg ikke snakke og forklare problemer før hun overkjører med generaliserende og ubehagelige påstander som ikke nødvendigvis er korrekte. Hun var nedlatende og virket ikke interessert i å hjelpe meg, men heller være belærende og unngå å gjøre noe hun ‘ikke ville’. Anbefaler ikke denne legen.

Fornuftig, hjelpsom og tilgjengelig.

Lege: Arnstein Eltervaag Skrevet

Arnstein har vært min lege i flere år. Jeg er godt fornøyd med hjelpen jeg har fått. Han fremstår omtenksom og dyktig.

Verste legen jeg har hatt.

Lege: Nina Kile Skrevet

Har hatt Nina som fastlege i tre år. hun er lite forståelsesfull og lytter ikke til pasientene sine. Husker ikke tidligere saker, og leser seg ikke opp på pasientene før hun kontakter dem.

Anbefales absolutt ikke.