Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Den aller beste legen jeg har hatt
Lege: Arnstein Eltervaag SkrevetDette er en lege som stiller opp der det trengs. Han lytter, er medfølende og backer deg opp. Han ser sykdomsbildet som en helhet, og at alt henger sammen. Nøler ikke med å henvise. Smiler og sitter ikke bare på skjermen. På tross av at legene ofte er under tidspress, utnytter han tiden godt, og lar deg ikke føle at han har dårlig tid. Min helse var komplisert og sammensatt, og jeg har fått den aller beste hjelpen. Anbefales på det varmeste.
pga flytting ble jeg dessverre nødt til å bytte lege, og det er med stor vemodighet jeg gjør dette.
Bob bob...
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetHatt han som fastlege en god stund, og virker ikke veldig interessert. Inn og ut pa 5 min, like langt som da du kom dit, bare litt fattigere. Har gjentatte ganger tatt opp plager, som ikke blir mott med annet enn a se det ann eller spore inn pa noe annet. ikke god lytter, ingen losninger. Legevakten derimot gjorde meg bedre, og na har jeg byttet fastlege.
Verste legen du kan få
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetHun tar ikke på områder som er skadet, snakker nedlatende og mangler kompetanse.
Flink med barn
Lege: Ole Ruenes SkrevetVar på legevakta med min datter. Hun måtte sy og var livredd. Han tok seg veldig god tid med henne, og var veldig omsorgsfull. Han snakket rett til henne, og ikke over hodet hennes. Veldig dyktig lege!
vennesla legesenter har aldri hatt en bedre lege!!
Lege: Ole Ruenes SkrevetHan hadde forberedt seg grundig og satt seg inn i min sykehistorikk før min konsultasjon. virker oppriktig interessert og har stor omsorg for den enkelte pasient! Både familie og venner har Ole Ruenes som fastlege, og alle er enige om at han er suveren:))