Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Henrik Wergelands gate 4 4612 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS

Skuffet

Lege: Arnstein Eltervaag Skrevet

Jeg valgte denne legen nettopp fordi han hadde så gode skussmål er på legelisten. For meg virker han noe forhastet og travel. Han har ikke tid og jeg følte jeg ikke ble tatt på alvor da jeg kom til ham fordi jeg hadde hatt problemer med å puste grunnet astma og ville ha hjelp til å finne riktige medisiner og doser. Jeg ble sendt hjem uten resept og uten videre undersøkelser eller løsning til forklaring hva som kunne være årsaken til forverringen av tilstanden min.

Men han var raskt il å sende meg til spesialist grunnet en annen episode, uten at jeg er helt sikker på hva som foregår. Det får jeg sikkert vite mer om når jeg kommer på sykehuset.

Jeg har byttet lege fordi jeg følte jeg ble oversett.

Noen ganger kan det ta opp til en halvtime før man kommer gjennom på telefon, men de ansatte er hyggelige.

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Ole Ruenes Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med Ole som lege. Han hadde fra første stund forberedt seg på konsultasjonen, da han hadde lest gjennom min journal og gjort seg kjent med min sykehistorie. Er han i tvil om noe, forhører han seg hos andre leger/spesialister. Kjempefornøyd! Kan anbefale han til andre.

Forvirra somlekopp

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Gikk til henne ett års tid før jeg så meg nødt til å bytte skulle helsa bli ivaretatt. Det var alltid LANG ventetid, og minst halve konsultasjonen gikk med til å forklare hvorfor jeg var der, og det til tross for at jeg hadde ukentlige kontroller med blodprøver osv. Generelt lite empatisk og dårlig til å sette seg inn i pasientens situasjon før og under timen. Opplevde ofte at hun stirret mer på pc-skjermen enn på meg, og det var som regel hun som pratet slik at jeg aldri fikk sagt det jeg hadde på hjertet. Følte meg oversett og ubetydelig som pasient hos henne.

Ikke å anbefale

Lege: Arnstein Eltervaag Skrevet

Denne legen virker som en hyggelig kar og det er han nok. Men han ga meg svært tidlig diagnosen "alenemor". Til og med da jeg kom inn med stille lungebetennelse så måtte jeg faktisk ha 3 timer før han skjønte det var lungebetennelse og ikke "alenemor" jeg feilte akkurat da. Når jeg etter 1 år fikk diagnosen "alenemor med angst og depresjonsplager" byttet jeg lege. Reumatisme er min sykdom, ikke barna!

Elendig!

Lege: Charlotte Haslerud Skrevet

Jeg måtte bytte fastlege fordi ventetiden alltid var ekstremt lang og dette gikk for mye utover jobben. Da jeg var gravid spurte hun hver gang jeg kom hva som var galt, for hun husket meg ikke, og hadde ikke hatt tid til å lese seg opp før jeg kom inn. Hun var så hektisk at jeg alltid glemte hva jeg hadde tenkt å spørre om. Jeg tror ikke jeg har opplevd å være inne hos henne lenger enn 6 minutter, så forstår ikke hvorfor hun alltid er så utrolig forsinket. Kjølig og distansert.