Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
For en lege
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetEmpatisk, kunnskapsrik og trygg. Går den ekstra mila hver gang. Kan ikke fullrose! Øvrig personale på legesenteret er topp!
Ansvarsbevisst, empatisk og klok
Lege: Steinar Prytz-Jensen SkrevetDet er ikke lite tøft å være fastlege. Derfor håper jeg at du går til en annen enn denne fyren her, for han er virkelig innsiktsfull og "hel ved" i så høy grad at jeg nødig vil dele ham med enda flere.
Empatisk, flink og positiv lege
Lege: Steinar Prytz-Jensen SkrevetDette var LEGEN slik vi ønsker de skal være.
Interessert i meg og min situasjon. Veldig grei og ryddig. Han diskuterte løsninger og konkluderte ikke før han var sikker på at jeg forsto og akseptere løsningen.
Uhøflig og tok meg ikke seriøst
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetLatterliggjorde meg pga vektøkning under pandemien (totalt urelatert til timens egentlige tema), sa at symptomene jeg opplever på adhd er umulige fordi jeg er flink på skolen og har utdannede foreldre. Gråt etter timen 2/3 ganger.
Blir ikke hørt
Lege: Nina Kile SkrevetNina Kile virker ikke seriøs. Ikke tar tingene på alvor. Svarer på e-konsultasjon etter uker. Hadde et problem i mange måneder , ble ikke henvist.