Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legesenter Kristiansand AS
Ser deg som person og tar seg tid!
Lege: Helge Skorpen SkrevetBare gode inntrykk av Helge. Tar sakene dine alvorlig og handler deretter. Tar seg tid til gode samtaler og virker faglig sterk. I tillegg er han et fint medmenneske
Svingdør og dårlig tid
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetEn lege hvor man må sitte leeeenge å vente på å komme inn. Når man kommer inn står hun nærmest i døråpningen og vil ha deg fortest mulig ut igjen. Usympatisk og lite imøtekommende. Anbefales ikke!
Et godt menneske.
Lege: Ole Edvard Strand SkrevetHan vil det beste for sine pasienter, en glimrende mann. Han hører på forslag og er god å snakke med.
Snill
Lege: Charlotte Haslerud SkrevetJeg er veldig fornøyd med Lege challote. Selv om noen gang litt uhøflig. Hun er mye erfaring på pasienten sin. Jeg har ikke lyst bytte fast lege
Hyggelig og flink
Lege: Nina Kile SkrevetEr veldig fornøyd! Nina er varm og forståelsesfull, samtidig som hun tar ting seriøst og får ting gjort. Er rask til å henvise eller finne gode behandlingsmuligheter. Hun kunne kanskje ha snakket litt mindre og lyttet litt mer, men jeg føler meg hørt likevel. Trist at det er så uhorvelig lang ventetid på telefon og på legesenteret, men Nina er en fantastisk lege!