Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tvedestrand kommune allmenn legetjeneste
Flink lege
Lege: Lars Thorheim SkrevetFlink lege som tar seg god tid til meg som pasient. God til å forklare og gi råd. God tilgjengelighet, har ikke opplevd å vente lenge på time.
Rolig, trygg og dyktig
Lege: Torstein Værland SkrevetTorstein er en som tar deg på alvor, han følger opp og «jobber sammen med deg». Han stiller krav på en positiv måte, samtidig som han oppmuntrer og finner noe positivt dersom du ikke har greidd å følge opp din del av avtalen.
Opplever det som han er interessert i min helse og prøver å finne måter som gjør at livskvaliteten min blir best mulig.
Anbefales!!
Alt for kjapp
Lege: Vivian Katrine Persen SkrevetHun fikk meg til å føle meg veldig liten og dum, ingen øyekontakt. Påstår at jeg som pasient gjør ting jeg ikke gjør.. Jeg vil ikke dra til denne legen igjen. Men de som sitter i skranken og på labb er så blide og hyggelige :)
Flink lege
Lege: Lars Thorheim SkrevetEr meget fornøyd med Torheim. Tar seg god tid, du blir kjent igjen, har intet å utsette på denne flinke legen.
Grei og kunnskapsrik
Lege: Torstein Værland SkrevetTilhører den nye generasjonen av unge leger som har en annen holdning til sine pasienter. Har forøvrig ingen ytterligere merknader.