Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tvedestrand kommune allmenn legetjeneste
Dårlig lege
Lege: Lars Thorheim SkrevetHan har en arrogant og nedlatende holdning til deg som pasient. En føler seg rett og slett dum. Styr unna han som lege.
Grundig serviceinstilt.
Lege: Lars Thorheim SkrevetOpplevde ved første besøk hos ham som ny lege ved Tjenna Legekontor, at han hadde satt seg grundig inn i min situasjon. Har deretter fått god oppfølging og informasjon.
Lege med empati og oversikt
Lege: Nina Rasmussen Eikenes SkrevetByttet til Nina Rasmussen EIkenes grunnet flytting. Ble anbefalt henne av bekjente. Jeg har en komplisert sykehistorie,som hun har satt seg grundig inn i. Jeg opplever også å bli tatt på alvor med de plager jeg har. I tillegg har Nina tatt tak i ting jeg har sett på som bagateller. Hun er kunnskapsrik og lett å få tak i.
Ikke veldig fornøyd...
Lege: Vivian Katrine Persen SkrevetVeldig hastig og hørte ikke etter meg. Jeg var den siste pasienten og hun ville tydeligvis hjem. Skremte meg med hva det kunne være uten å tenke hva det kunne bety for meg.
Lytter
Lege: Lars Thorheim SkrevetFøler jeg kan fortelle. og at han lytter, tar tak i problemet mitt, og vil gjøre noe med det.Når jeg kommer inn har han lest journalen fra forrige besøk og spør utifra dette hvordan det går.