Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Apotekgården Legesenter
Omsorgsfull og dyktig!
Lege: Karoline Rasmussen Aase SkrevetJeg fikk henne som vikarlege mens min fastlege var borte på videreutdanning. Karoline er en meget omsorgsfull, kunnskapsrik og dyktig lege! Hadde det ikke vært for at jeg allerede har en like dyktig lege [Navn fjernet av moderator], så hadde jeg byttet til henne tvert!
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Karoline Rasmussen Aase SkrevetJeg opplever Karoline som en dyktig, trygg og sympatisk lege som er lett å snakke med. Hun er god til å følge opp og holder det hun lover. Hun ser deg som person og er god til å lytte. Jeg har følt meg svært trygg og ivaretatt gjennom et alvorlig sykdomsforløp, og anbefaler Karoline på det varmeste.
En fantastisk lege/person som vet hva gan driver med og han lytter👍
Lege: Ahmad Khalid Faizi SkrevetHan har en egen evne til p lytte og p ta seg tid til å forklare «situasjonen». Han gir uttrykk av god kunnskap og jeg stoler på han👍
Ga inntrykk av å være en dyktig lege som tar ting på alvor
Lege: Ahmad Khalid Faizi SkrevetHan så med en gang hva problemet mitt var, men for sikkerhetskyld, sendte han meg rett til akutten for å ta bilde CT, dette er profesjon og sikkerhet…
Flink og empatisk lege
Lege: Ahmad Khalid Faizi SkrevetEn dyktig og flink lege, som tar pasienten på alvor. Han lytter og tar seg tid, gir gode råd.
Veldig fornøyd.