Apotekgården Legesenter

Jernbanegata 12A 2150 Årnes

Siste vurderinger av behandlere ved Apotekgården Legesenter

Fantastisk lege

Lege: Karoline Rasmussen Aase Skrevet

Karoline er en fantastisk flink og kunnskapsrik lege, som lytter, tar seg tid, og setter igang nødvendige tiltak. Genuint opptatt av deg som pasient, leser seg opp og setter seg inn i din helsetilstand. Oppleves jordnær, effektiv og alltid i godt humør. Beste fastlege jeg har hatt!

Rolig, empatisk og forståelsesfull

Lege: Elisabeth Løvtangen Skrevet

Virkelig en lege med omsorg for andre mennesker. Føler meg trygg og ivaretatt når jeg går til henne. Hun tar seg god tid til å lytte til pasienten og stresser ikke under timene. Anbefales på det sterkeste!

Fantastisk fastlege

Lege: Karoline Rasmussen Aase Skrevet

Jeg har aldri møtt en mer empatisk, lyttende og faglig dyktig fastlege. Fikk anbefalt henne fra en kollega og var heldig å få plass på hennes liste. Karoline har lest seg opp til timen og ringer for å gi tilbakemeldinger når hun sier hun skal det. Så fornøyd.

Helt umulig å få tak i

Lege: Elisabeth Løvtangen Skrevet

En bra lege når man faktisk får møte eller snakke med henne, men det siste året har jeg nesten bare møtt turnusleger (som riktignok har vært flinke, men de er ikke fastlegen min). Når jeg har avtale om at hun skal ringe meg opp for telefonkonsultasjon på en bestemt dag, tar det flere dager før hun faktisk ringer. HELT håpløst å forholde seg til.

Beste fastlege!

Lege: Elisabeth Løvtangen Skrevet

Som kronisk syk gjennom mange tiår, så kan jeg virkelig si at jeg har møtt mange arrogante og lite forståelsesfulle leger. Men de aller fleste gjør så godt de kan. Elisabeth går den «ekstra milen» for deg. Snur alle stener, sjekker og dobbelt sjekker. Faglig dyktig, i tillegg til å være veldig forståelsesfull og lyttende. Man trenger ikke å grue seg til legetimen med henne altså!