Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Kjempe lege
Lege: Knut Jarl Jøsok SkrevetJeg har hatt ham siden fastlege ordningen kom Han er alltid godt humør og tid til og høre på deg kan vente noen ganger ja tar prøver og sender deg videre til spisialister Har alltid tid til deg. Meget fornøyd med han
Åverbærend og nedlatende
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetVar til han på legevakt i Loddefjord på lille nyttårsdag. Etter 3dg med kraftig muskelverk, bånd av smerter over brystet og ned i venstre arm fant jeg ut at jeg fikk snakke med en lege. Jeg hadde fått utslett over hele kroppen. Hos denne arrogante overlegne og lite sympatiske legen fikk jeg ikke sagt noe om de andre plagen. Det er en barnesykdom og det forstår vel selv du. Jeg kom ikke til orde og fikk knapt tatt på meg klærne før han med et kraftig dytt i ryggen hev meg ut. Jeg følte meg nedverdiget og behandlet som en unge på rektors kontor. Han eier ikke håner og behandlet meg på en måte at jeg følte jeg fikk kjeft ikke vært til lege for litt råd og hjelp. Jeg klør meg til blods og har ingen å søke råd hos. Mitt råd. Skygge langt unna
En fantastisk Lege
Lege: Knut Jarl Jøsok SkrevetJeg har hatt Jøsok til lege i snart to år. Har aldri hatt en bedre lege. Han er utrolig sympatisk og har empati til tusen. Han lytter og forklarer ting på en måte som er lett å forstå. Er alltid blid og kan spøke når det passer seg.Er dyktig faglig og tar prøver og sender deg videre når du ber om det. Har vært ofte hos Jøsok pga mine plager , men går alltid ut døren med et smil om munnen og i mye bedre humør enn da jeg kom. Føler meg i trygge hender hos Jøsok og håper han blir der i mange år ennå. Kan takke Jøsok for at jeg har fått mye bedre livskvalitet. Takk Jøsok for at du er den gode legen du er. Mvh 😊
Endelig tatt seriøst!
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetVar hos han på legevakten (etter Bergen legevakt ikke skjønte hvorfor jeg kom dit, for de kunne jo ikke gjøre noe), og han tok meg seriøst med en gang og fikk henvist meg videre som en hastesak.
Kjempesnill fyr!
Fantastisk lege
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetEn kjempe flink lege som tar seg tid til pasientene sine. Jeg og mine barn har han som fastlege og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Han er utrolig Flink med barn !