Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Olsvik Legesenter
Dyktig lege
Lege: Ragnar Moe SkrevetHan er en dyktig lege som hører på meg og som er villig til å ta tak i problemene mine. Han er ville til å høre på mine ønsker og behov. Han jatter ikke med men forklarer på en konstruktiv måte hans syn og hva som faglig er best. Jeg kan anbefale han på det sterkeste som fastlege.
Lite innsikt i sykehistorikk
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetEr veldig skuffet og lite fornøyd med denne legen. Har lite forståelse og empati. Er ikke interessert i å høre på deg som pasient, ser ikke pasienten i sin helhet.
Det virker som han ikke har nok kunnskap når det gjelder sammensatte problemstillinger/diagnoser. Da får man inntrykk av å være en vanskelig pasient! Han viser ikke noe forståelse for psykisk sykdom, samt rygg/nakke smerter. Denne legen stiller ikke opp når livet er vanskelig. Er arrogant og belærende.
Han burde kanskje revurdere yrkesvalget sitt.....
Mistet min tillit når jeg sto i en vanskelig situasjon.
Lege: Kåre Jørgensen SkrevetVar vel og grei når det kom til fysisk sykdom, men totalt ubehjelpelig når jeg sto i konflikt med NAV og det gikk på psyken løs. Da opptredde han ytterst arrogant og viste seg uvillig til å bidra med det han kunne ha gjort.
Det resulterte i at neste gang jeg ble fysisk syk, verget jeg meg for å oppsøke lege og endte på legevakten.
du kan føle deg trygg når du går til randi.
Lege: Randi Perny Osmundnes Aglen Skrevethun forstår deg , hun kan lese deg , hun hjelper deg , hun har medfølelse , du trenger ikke å kvi deg på venterommet, hun er så snill , hun er blant de få leger som er så god .
Flink,Imøtekommende og løsniungsorientert
Lege: Kari Bach Landro SkrevetVentet lenge på å få komme til hos Kari når jeg skulle skifte fastlege. At det er vanskelig å få time hos henne ser jeg på som positivt. Det betyr jo bare at hun er en populær lege. Jeg har aldri hatt noe å utsette på hennes vurderinger og jeg har alltid fått den hjelpen jeg har trengt. Etter å ha lest mange av de negative vurderingene fra folk må jeg si at jeg ikke kjenner meg igjen. Hun både lytter, finner løsninger og gjør det en kan forvente av en fastlege.