Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ryen Legekontor AS
Best
Lege: Kristian Kolmannskog SkrevetBeste fastlegen i verden. Savner deg.... Håper du trives i Oslo.
Han er meget nøye og flink til alt,lytter til pasienten.
Ærlig, dedikert og engasjert
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetSadia har fulgt meg opp i min andre graviditet nå og jeg er strålende fornøyd. Hun lytter godt og prøver å finne en løsning på det som plager deg. Hun tviler heller ikke 2 ganger til å sende deg til en spesialist om det er det som trengs. Flott lege og person.
Helt topp
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetRolig, kunnskapsrik og veldig grei å snakke med om dine plaget. Har brukt henne i flere år da hun var på Rødtvet. Savner henne veldig.
Lyttende, ordentlig og informativ
Lege: Sadia Ibrahim SkrevetBeste legen jeg har hatt. Lytter nøye, undersøker og spør gode spørsmål for å ta best mulig rasjonelle beslutning. Flink til å forklare hvorfor hun konkluderte slik og hva jeg må følge med på. Hun er ikke bare opptatt av å finne ut av hva jeg er syk av, men hvorfor jeg er blitt syk og om noe kan forhindres fra å skje i fremtiden. Mest imponerende er likevel tiden hun tar til den gode oppfølgingen etterpå for å gi prøvesvar per telefon med både gode råd og forklaringer.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Kirsti Waage SkrevetHun er dyktig og følger opp, samtidig er det viktig å ta vurderinger på denne siden med en klype salt. Ettersom en god lege ikke nødvendigvis er den legen som bare gjør som du vil og pusher sykemeldinger. En god lege er bare halve jobben, den andre halve jobben er deg selv og at du selv forsøker. Jeg opplevde Waage som fornuftig, erfaren og en som følger opp. Måtte skifte fastlege fordi jeg flyttet og det ble for langt å reise.