Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sogndal legesenter
Dyktigere doktor skal du lete lenge etter
Lege: Marit Innerby Isaksen SkrevetDyktigere doktor skal du lete lenge etter! Har henne som fastlege i Sogndal og hun vil bli savnet om hun drar her fra. Hun har reddet mitt liv, og jeg er dypt takknemmelig for dette!
En lege man bør styre unna
Lege: Annelise Skeie SkrevetHun er umulig å få tak i.
Når du først kommer til henne har hun allerede bestemt hva som feiler deg før du åpner munnen
Profesjonell og direkte
Lege: Annelise Skeie SkrevetEg opplever Annelise som ein profesjonell lege. Ho er klar i si tale og "dullar" ikkje med pasientane. Eg har opplevd å få god behandling og oppfølging dei gangane eg har hatt bruk for legehjelp.
Oppmerksom og effektiv
Lege: Åsmund Bartnæs Rygg SkrevetGodt å kunne komme til en lege der en vet at en blir tatt på alvor. Han stiller gode spørmål og følger opp i ettertid. Han er også effektiv, men ikke på en måte som virker stressende eller 'mekanisk'. I tillegg er han både hyggelig og vittig, og tar deg godt i mot.
Veldig flink og snill
Lege: Marit Innerby Isaksen SkrevetJeg hadde Marit som lege i Drammen noen år og kan bare si gode ting om henne som lege. Hun er empatisk, lytter og var alltid blid og høflig. De som har fått henne som fastlege er heldige! En av de beste legene jeg har vært borti.