Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søndre Borgen Legesenter
Dyktig og pålitelig
Lege: Lasse Haugen Askland SkrevetJeg sto på venteliste i litt over to år før jeg endelig fikk fast plass hos dr. Haugen Askland som har vært min fastlege i snart 3 år nå. Jeg er svært godt fornøyd med pasientbehandlingen som jeg får. Lasse er kunnskapsrik, god til å lytte, hyggelig og imøtekommende, og følger meg godt opp. Jeg opplever at han har god medisinsk kompetanse, også utover det allmennmedisinske. Når han henviser videre til spesialisthelsetjenesten, opplever jeg at han aktivt følger opp, ikke bare ved å følge med på tilbakemeldinger fra spesialistene, men også ved å spørre meg hvordan behandlingen går. Det er med på å bidra til at jeg opplever at jeg blir godt ivaretatt som pasient. I tillegg vil jeg fremheve de dyktige og hyggelige helsesekretærene og sykepleierne på legesenteret. Jeg opplever at den elektroniske tjenesten, pasientsky, fungerer godt ift. timebestillinger og generelle henvendelser eller forespørsler, slik at jeg i minst mulig grad har behov for å ringe legekontoret. Hvis jeg har behov for hastekonsultasjon, får jeg det som regel samme dag eller påfølgende dag.
Trygg, solid, hyggelig og kunnskapsrik fastlege!
Lege: Ingrid Nyeggen Sommer SkrevetErfaring: Hun tar pasienten på dypeste alvor, gir uvurderlig hjelp!
Hyggelig, tar seg tid til å høre på deg.
Hun finner tid til deg også på kort varsel.
Positivt at hun også rådfører seg med kollegaer om det er noe hun er i tvil om/vil ha bekreftet.
Kan ikke finne en bedre fastlege!!!!
Hun er den beste!!!!
Ble tatt på alvor
Lege: Anne Leikny Aasland SkrevetBle veldig godt tatt imot. Følte meg både sett og hørt.
Fikk time på dagen.
En veldig positiv opplevelse. Kan absolutt anbefale denne legen.
Lyttende og har fokus på deg
Lege: Ingrid Nyeggen Sommer SkrevetFølger opp deg som pasient. Gir tilbakemeldinger på prøver etg. Diskuterer hvilke alternativer jeg har mtp behandlinger og medisinering med for- og bakdeler.
Faglig god
Lege: Lasse Haugen Askland SkrevetHar byttet til denne fastlegen etter anbefalinger fra andre pas. Har fremstår som kunnskapsrik, og setter seg godt inn i problematikken. Skaper trygghet og tillit.
Vil også trekke frem de flotte helsesekretærene.