Lasse Haugen Askland
Jeg sto på venteliste i litt over to år før jeg endelig fikk fast plass hos dr. Haugen Askland som har vært min fastlege i snart 3 år nå. Jeg er svært godt fornøyd med pasientbehandlingen som jeg får. Lasse er kunnskapsrik, god til å lytte, hyggelig og imøtekommende, og følger meg godt opp. Jeg opplever at han har god medisinsk kompetanse, også utover det allmennmedisinske. Når han henviser videre til spesialisthelsetjenesten, opplever jeg at han aktivt følger opp, ikke bare ved å følge med på tilbakemeldinger fra spesialistene, men også ved å spørre meg hvordan behandlingen går. Det er med på å bidra til at jeg opplever at jeg blir godt ivaretatt som pasient. I tillegg vil jeg fremheve de dyktige og hyggelige helsesekretærene og sykepleierne på legesenteret. Jeg opplever at den elektroniske tjenesten, pasientsky, fungerer godt ift. timebestillinger og generelle henvendelser eller forespørsler, slik at jeg i minst mulig grad har behov for å ringe legekontoret. Hvis jeg har behov for hastekonsultasjon, får jeg det som regel samme dag eller påfølgende dag.
Har byttet til denne fastlegen etter anbefalinger fra andre pas. Har fremstår som kunnskapsrik, og setter seg godt inn i problematikken. Skaper trygghet og tillit.
Vil også trekke frem de flotte helsesekretærene.
Lasse er en fantastisk flink lege. Han er flink til å se pasientene sine og tar seg tid til å prate og hjelpe. Han er også alltid på tia (pluss / minus noen minutter). Han har en fin tilstedeværelse som gjør at jeg som pasient slapper av. Han har hjulpet med både psykiske og fysiske problemer og spør hvordan det har gått om du får nye medisiner osv. Han ler heller ikke av deg om du har googlet deg frem til noe du kanskje har og tar opp dette som et muligens alternativ. Ikke dømmende, men åpen og kunnskapsrik.
Legesenteret er koselig, de i skranken har alltid et smil om munnen og det føles som om arbeidsmiljøet er på topp! Anbefaler Lasse og legesenteret på det varmeste.
Lasse er en trygg, varm og sympatisk lege som tar deg på alvor. Han tar seg tid hvis han skjønner at det er behov for det. Han lytter og tar bekymringer på alvor. Han gir deg en god begrunnelse for å sende videre, noe han ikke er redd for å gjøre hvis han er usikker eller du som pasient er utrygg. Samtalen er lett og ledig. Lasse er både profesjonell og uformell. Anbefaler Lasse på det varmeste.
Lasse er en veldig dyktig og forståelsesfull lege. Han har svaret på det aller meste, og skulle det dukke opp noe han ikke kan ut og inn, så har han lest 5 bøker om det til neste gang du møter han. Superflink fyr, flink til å lytte og finne de beste løsningene.