Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søndre Borgen Legesenter
Åpen og trygg
Lege: Anne Leikny Aasland SkrevetAnne er beste legen jeg har hatt. Første gang jeg føler jeg kan være åpen om hvor sinnsyk jeg er inni hode mitt uten at hun tenker jeg er gal. Utrolig trygt å ha en lege som tar deg seriøst og aldri gir deg følelsen av at du tar feil eller er dum. Føler Anne forstår at det er min kropp/hjerne, og jeg som kjenner den best.
Håper jeg kan ha henne som fastlege for alltid.
Trygg og jordnær!
Lege: Lasse Haugen Askland SkrevetLasse er en fantastisk flink lege. Han er flink til å se pasientene sine og tar seg tid til å prate og hjelpe. Han er også alltid på tia (pluss / minus noen minutter). Han har en fin tilstedeværelse som gjør at jeg som pasient slapper av. Han har hjulpet med både psykiske og fysiske problemer og spør hvordan det har gått om du får nye medisiner osv. Han ler heller ikke av deg om du har googlet deg frem til noe du kanskje har og tar opp dette som et muligens alternativ. Ikke dømmende, men åpen og kunnskapsrik.
Legesenteret er koselig, de i skranken har alltid et smil om munnen og det føles som om arbeidsmiljøet er på topp! Anbefaler Lasse og legesenteret på det varmeste.
Utrolig god lege!
Lege: Lasse Haugen Askland SkrevetLasse er en trygg, varm og sympatisk lege som tar deg på alvor. Han tar seg tid hvis han skjønner at det er behov for det. Han lytter og tar bekymringer på alvor. Han gir deg en god begrunnelse for å sende videre, noe han ikke er redd for å gjøre hvis han er usikker eller du som pasient er utrygg. Samtalen er lett og ledig. Lasse er både profesjonell og uformell. Anbefaler Lasse på det varmeste.
Kunnskapsrik og forståelsesfull
Lege: Lasse Haugen Askland SkrevetLasse er en veldig dyktig og forståelsesfull lege. Han har svaret på det aller meste, og skulle det dukke opp noe han ikke kan ut og inn, så har han lest 5 bøker om det til neste gang du møter han. Superflink fyr, flink til å lytte og finne de beste løsningene.
Hjelpsom og omsorgsfull
Lege: Ingrid Nyeggen Sommer SkrevetDenne legen er passe "streng", men har et varmt hjerte og jeg føler meg godt ivaretatt og sett. Hun er også god med barn. Sympatisk og faglig sterk. Beste legen jeg har hatt, og kommer ikke til å bytte. Hun jobber nå på Bærumsklinikken som vikar, og jeg vil virkelig anbefale henne hvis du trenger en lege som både er dyktig, effektiv og som bryr seg om pasientene sine.