Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicus Helsesenter
Fantastisk lege
Lege: Elisabet Kopperud Kvinge SkrevetVeldig dyktig, rolig, hyggelig og viser deg oppmerksomhet selv på travle dager. Behagelig og sympatisk. Utrolig fornøyd.
Trygg
Lege: Carl Martin Welde SkrevetKunnskapsrik.
Følger opp. Deltar i møter utenfor legekontoret.
Tar seg tid. Ser på pasienten når den snakker. Sitter ikke bare og skriver journal. Støttende.
Hyggelig og løsningsorientert
Lege: Anette Pukerud SkrevetAnette er alltid hyggelig og imøtekommende, uansett hva det gjelder. Da jeg ikke var fornøyd med spesialisten jeg var henvist til, foreslo hun raskt at hun kunne henvise meg til en annen. Det virker som hun bryr seg om pasientene, og alltid prøver å finne den beste løsningen. Jeg har fått time på dagen når det haster, og hun spør alltid om det er noe jeg lurer på før jeg går. Har hatt hun i flere år nå, og er veldig fornøyd.
Må også legge til at de som jobber i skranken gjør en utrolig god jobb med å følge opp hvis det er noe spesielt.
Skammelig
Lege: Anette Pukerud SkrevetUtrolig usympatisk, lytter ikke da pasient snakker. Pasient føler seg utrolig sviktet.
Tar ikke pasient på alvor.
Misfornøyd
Lege: Diana Schnierer Selstø SkrevetFikk akutt time men fikk beskjed om at de ikke hadde tid til å ta et EKG fordi det var en akutt time.Gikk derifra med redsel og sinne