Om vurderingeneSiste vurderinger av Privatklinikken i Skien
Profesjonell lege og team
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetSærlig profesjonell, kjærlighet for detaljer, mye tålmodighet.
Utmerket elegant koloskopi uten noe som helst smerter.
Hyggelig team.
Imøtekommende og hel profesjonell
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetJeg må bare få føye meg til i rekken og si meg helt enig i alle tidligere positive omtaler av Tiberiu Nicodemus og Privatklinikken i Skien.
For en mottakelse av alle ved klinikken, og for en evne til å roe ned og forklare hva som skjer og hvorfor skal en jaggu leite lenge etter. Jeg tror ikke det er så mange som ser fram til å skulle gjennom en koloskopi undersøkelse, men de som skal gjøre det hos Nicodemus kan bare slappe helt av, for dette kan han. Godt det finnes slike mennesker i helsetjenestene! Takk for god opplevelse.
Trygg og god behandling.
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetFor mange år siden på sykehuset var koloskopi undersøkelsen både ubehagelig og vond. Ble da dopet helt ned. Bestemte meg da for aldri mer. De siste årene har jeg hatt problemer med magen som har plaget meg både fysisk og psykisk med noen symptomer som ikke har vært bra. Jeg gruet meg derfor veldig til å ta en ny undersøkelse og kanskje med et dårlig resultat. Det å vente lenger ville være helt uansvarlig. Ringte Privatklinikken i Skien fredag og fikk time mandag. Ingen ventetid og ikke tid til å grue seg. Tømming av tarmen gikk veldig bra uten ubehag. Selve undersøkelsen ble gjennomført både skånsomt og trygt med gode forklaringer underveis. Dr. Nicodemus er både grundig og dyktig samtidig som han gir av seg selv for at pasienten skal føle seg trygg.
Tusen takk for en god behandling både med bestilling og med undersøkelse.
Dyktig og erfaren lege
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetAnbefales på det varmeste. Behandlingen var smertefri, og legen var veldig dyktig til å forklare før, under og etter behandlingen.
Trygg med lang erfaring
Lege: Tiberiu Nicodemus SkrevetMøtes av assistent som gir god info om hva som skal skje.
Undersøkelsen gikk smertefritt med god info underveis, med annet småprat innimellom!
Anbefales!