Tiberiu Nicodemus

- Indremedisin
Offentlig avtale
Vurderingsvarsel
Bestill time
Har sjeldent følt meg så godt ivaretatt som pasient.
Ble tatt godt i mot fra første stund av en hyggelig pleier. Ble godt veiledet frem til jeg lå på benken.
Dr. Nicodemus har en personlighet som perfekt balanserer mellom profesjonalitet og menneskelighet. Det gjorde at jeg følte meg trygg og tilpass i hva man i utgangspunktet frykter skal bli kleint og ekkelt.
Ble overrasket over hvor lite ubehag undersøkelsen medførte, og er ikke i tvil om at det dreier seg om at man har med en dyktig spesialist å gjøre.
Må gjennom samme undersøkelse på et senere tidspunkt og kommer til å legge en del energi i å få komme hit igjen.
En trygg og god plass for å utføre koloskopi. En utrolig hyggelig og varm lege som virkelig ser pasientene sine.
Flotte, reine og romslege lokaler.
Ein varm og hyggeleg velkomst - følte meg fort trygg og ivaretatt. Bestemte meg raskt for at eg ikkje trong bedøvelse(eg spurte ikkje om det) og det gjekk veldig bra.
Fekk forklaring på alt undervegs og kunne sjå alt på skjerm. Det virka beroligande på meg. Fekk også svar på det eg lurte på.
2 polypper fjerna og kontroll om 5 mnd. Ei positiv oppleving som eg ikkje treng grue for neste gong.
Gruet meg veldig før undersøkelsen, men fant fort ut at dette ikke var noe å grue seg til. Fantastisk lege som møtte alle mine spørsmål på en profesjonell og god måte. Koloskopi hos denne legen var helt smertefri, han forklarte godt hele veien. Meget profesjonell klinikk. Anbefales :-)
Fantastisk flink og hyggelig lege.Kjente ingen ubehag ved undersøkelsen.
Anbefales på det varmeste.