Om vurderingeneSiste vurderinger av Kalbakkenklinikken Fysikalske
Trygg og kunnskap
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetFøler meg veldig trygg og komfortabel med Charlotte Weirum.
Hun er kjempe dyktig med arbeidet hun gjør og har fått meg til å bli mye bedre på kort tid.
Har slitt med ryggen (Prolaps) veldig lenge og pga fysioterapi timene jeg har hatt med henne så har hun klart å forandret hverdagen min enormt. Utrolig takknemlig for henne og rekomendert på det sterkeste.
Kjempe flink.
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetKunnskapsfull, veldig flink og fort hjelp. Anbefaler veldig.
Har hjulpet veldig.
Får time på kort varsel.
Very effective treatment
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetHas been a great experience getting relief and treatment for back and neck pain. Has helped me a great deal over the past several months.
Kompetent og forståelsesfull
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetJeg kom med masse plager i kroppen. Charlotte tar seg alltid god tid og lytter. Hun forklarer under hele behandlingen som gir følelse at man er i trygge hender og blir forstått. Kjempe kompetent og dyktig. Ingen skjulte priser, alt blir informert. Superfornøyd og anbefales på det sterkeste.
Trygg og dyktige behandling
Kiropraktor: Charlotte Weirum SkrevetBra og trykkbehandling anbefaler. Jeg er kjempe fornøyd. Hun er kjempe flink å ta mot og hyggelig. Anbefaller sterkt