Nordås Legesenter AS

Søråshøgda 9 5235 Rådal

Siste vurderinger av behandlere ved Nordås Legesenter AS

Flink og effektiv lege

Lege: Bernt-Olaf Lian Flem Skrevet

Vil grei å snakke med, forståelsesfull, behjelpelig og beroliggende lege. Kjempe fornøyd gjennom de årene jeg har hatt han som lege.

Sympatisk og kunnskapsrik

Lege: Bernt-Olaf Lian Flem Skrevet

Etter mitt første besøk hos min nye fastlege sitter jeg igjen med et meget godt inntrykk av dr. Flem. Han var åpen og lett å prate med, og oppriktig interessert i meg som pasient. Opplevde at han tok problemstillingene på alvor, og tok tak i dette videre med en gang. Sympatisk og kunnskapsrik, og det han ikke kunne hjelpe med selv henviste han videre. Kan absolutt anbefale denne lege.

Veldig fornøyd

Lege: Bernt-Olaf Lian Flem Skrevet

Lett tilgjengelig, veldig pålitelig. Føler at han tar meg seriøst, og er veldig hyggelig å støttende.

Anbefales

Lege: Bernt-Olaf Lian Flem Skrevet

Har hatt doktor Flem til lege siden den dagen jeg ble alvorlig syk, for flere år siden. Han har stilt opp og gitt meg følelsen av at jeg alltid har han på laget mitt. Er enormt takknemlig.
Tar seg tid, og sjekker med spesialister om han er usikker
Det gir trygghet.

Lite imøtekommende og til tider nedlatende

Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal Skrevet

Sundal gjorde en dårlig jobb med en henvisning for sønnen min som har spiseproblemer. Vi fikk tilbakemelding fra BUP om at henvisningen var altfor kort og dårlig begrunnet. Han nektet å skrive en ny henvisning uten at vi bestilte ny time. Det hadde vi ikke mulighet til fordi vi dro på sommerferie. Sundals lite imøtekommende oppførsel gjorde at vi kom inn på BUP flere måneder seinere enn nødvendig. Vi byttet fastlege og da gikk en grundig henvisning igjennom med en gang. Han gjør ingenting ekstra uten at du bestiller time. Dårlig service og til tider nedlatende holdning dersom han blir møtt med kritikk.