Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordås Legesenter AS
Trygg og dyktig lege
Lege: Bernt-Olaf Lian Flem SkrevetDr.Flem er en veldig trygg lege å gå til.
Man føler seg ivaretatt og han følger opp til punkt og prikke.
Han kan virke avstandspreget ifht pasienten ved første besøk men han er absolutt en lege som bryr seg og som ikke er arrogant.
Han lytter, tar tak i ting og virker oppriktig interresert i pasientens ve og vel!
Sympatisk og grundig
Lege: Bernt-Olaf Lian Flem SkrevetKoselig lege som er flink til å lytte og veldig sympatisk. Opplever ham som grundig når det gjelder utredning. Har ikke opplevd noe problemer med å få time. Hvis det er noe som kan være til bekymring, kommer man til kjapt og har fått jevnlige kontroller. Generelt flink til å følge raskt opp e-konsultasjoner. Føler meg trygg og godt ivaretatt. Anbefales på det sterkeste! Det eneste minus er at noen av personalet på kontoret ikke er så vennlige.
Useriøst.
Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal SkrevetJeg har gått til Dr.Sundal i mange år, og for det meste vært fornøyd. Men dette endret seg dessverre etter sist gang jeg bestilte time. Prøvde å bestille, men fikk klar beskjed om at jeg kunne ikke henvende meg dit for verken time eller andre henvendelser før jeg hadde betalt en utstående faktura fra siste besøk for 2 år siden (En ren forglemmelse)
Dette opplevdes ubehagelig og lite fintfølende, og jeg vil heller ikke ha en behandler som er så til de grader opptatt av penger at de stiller slike ultimatum.
Flink og lyttende lege.
Lege: Tord Christian Olsen SkrevetAlltid lyttende, empatisk og grundig.Tar seg alltid tid og og forklare hvorfor han sender meg videre, eller hovrfor han gi de forskjellige medisiner.Følge svært godt opp med videre behandlig. Svært fornøyd.
Verdens Beste Lege Som Finnes
Lege: Bernt-Olaf Lian Flem SkrevetVerdens beste og snilleste lege som finnes
Han lytter og hjelper og forstår
Han tar stadig prøver og sjekker deg nøye
Sier alltid at du får en ny time men om noe skjer er jeg alltid her om du trenger meg er det bare og komme
Jeg kommer aldri til og bytte lege nå
Føler meg virkelig i vare tatt og blir passet på
Om du sier noe kommer han gjerne med tips og råd
Han bryr seg virkelig om sine pasienter