Logo for Nordstrandklinikken

Nordstrandklinikken

Logo for Nordstrandklinikken

Om

Nordstrandklinikken ligger i midt i hjertet på Nordstrand. Vi fokuserer på personlig engasjement og tilbyr innovative behandlinger innen plastikkirurgi og estetiske behandlinger. Hos oss jobber plastikkirurg og kosmetiske sykepleiere tett sammen for å utforme en behandlingsplan tilpasset ditt behov.

Nordstrandklinikken er ledende innen laserbehandling, og alle kosmetiske behandlinger utføres av meget erfarne kosmetiske sykepleiere. Vår plastikkirurg har over 10 års erfaring fra sykehus og private klinikker i Norge. Han har internasjonal erfaring fra opphold hos kjente plastikkiruger og deltar jevnlig på kurs og konferanser rundt om i verden.

Vi er lidenskapelig opptatt av å se og lytte til hver pasient. Alle er unike og vi legger vekt på å skreddersy behandlinger for hver enkelt. Vårt løfte til deg er et profesjonelt team, med høy faglig kompetanse, som sørger for at du får den aller beste behandling og oppfølging.

Siste vurderinger av Nordstrandklinikken

Kunne ikke vært bedre

Lege: Alexander Vigen Skrevet

Jeg må bare får berømme og takke Norstrandklinikken og Alexander Vigen.

jeg er 58 år og hadde tenkt på halsløft i mange år. Jeg gjorde grundige undersøkelser i forkant og fikk også anbefalt Alexander fra en tidligere pasient.

Fra første konsultasjon følte jeg meg trygg, godt informert og veldig godt ivaretatt. Her er det fokus på individuell behandling og god tid til den enkelte pasient. Det er tydelig at Alexander er en veldig erfaren, dyktig og trygg kirurg.

Jeg må bare får berømme og takke Norstrandklinikken og Alexander Vigen.
På operasjonsdagen kunne jeg ikke blitt bedre ivaretatt av han og teamet rundt. Ikke minst er resultatet helt naturlig og over all forventning. Jeg er så fornøyd! Oppfølging i etterkant har også vært veldig god. Takk for en ny og yngre utgave av meg selv.
Takk for en ny og yngre utgave av meg selv.

Kunnskapsrike og dyktige

Lege: Alexander Vigen Skrevet

Nordstrandklinikken har ikke bare dyktige kirurger men har også vist flere ganger en helt unik service ovenfor sine klienter.
De følger opp på en helt skjærstilt måte og gir en følelse av trygghet og ivaretatthet.

Anbefales på det sterkeste.

Takk for perfekt resultat!

Lege: Alexander Vigen Skrevet

Jeg ønsker å uttrykke min største takknemlighet og begeistring for den fantastiske opplevelsen jeg har hatt hos Dr. Vigen. Fra første stund ble jeg møtt med en varm og profesjonell mottakelse som ga meg trygghet og tillit til at jeg var i de beste hender.

Selve konsultasjonen var utrolig grundig og informativ. Dr. Vigen tok seg god tid til å lytte til mine ønsker og spørsmål, og forklarte prosedyren på en måte som gjorde at jeg følte meg helt trygg. Hans ekspertise og dedikasjon til perfeksjon var tydelig i hver eneste detalj.

Selve operasjonen gikk helt problemfritt, og oppfølgingen etterpå har vært eksepsjonell. Hele prosessen har vært preget av en profesjonell og omsorgsfull tilnærming, og jeg har følt meg ivaretatt på alle måter. Jeg har ikke opplevd noen komplikasjoner, og resultatet har overgått alle mine forventninger.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd – resultatet er helt nydelig! Dr. Vigen er virkelig en mester i sitt fag, og jeg anbefaler ham på det varmeste til alle som vurderer plastisk kirurgi. Dette har vært en opplevelse som har gitt meg både økt selvtillit og stor glede. Tusen takk til Dr. Vigen og hele teamet hans!

Fantastisk resultat og opplevelse.

Lege: Alexander Vigen Skrevet

Jeg hadde en mommy makeover med brystforstørrelse og bukplastikk etter gjennomgått flere svangerskap, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med både prosessen og resultatet.
Alexander tok seg tid til å lytte til mine ønsker og bekymringer, og han forklarte alt i detalj slik at jeg følte meg trygg hele veien. På konsultasjonen gikk vi gjennom prosedyren og viste veldig mange før og etter bilder av mommy makeover. Han brukte også tid å forklare ulike typer brystproteser og forskjellen mellom de.
Det er gått noen måneder og resultatet er langt over forventning – både brystene ser super flotte ut og magen ser atletisk og naturlig ut, og arret ligger under trusekant og er ikke så synlig. Jeg teiper fortsatt og ser de blir penere og penere. Jeg har fått tilbake selvtilliten og føler meg fantastisk i egen kropp igjen!
Jeg anbefaler Alexander Vigen på det varmeste til alle som vurderer plastisk kirurgi – han er virkelig dyktig, perfeksjonistisk og lidenskapelig opptatt av å gi det beste resultatet.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Alexander Vigen Skrevet

Jeg ville ha proteser og møtte opp hos flere forskjellige leger og de alle nektet å gjøre det jeg ønsket. Alexander var den eneste som tok utfordringen og resultatet er fortsatt perfekt 1 år senere!
Anbefale sterkt!