Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Munkegata
Med en tannlege som Marianne kan jeg også gå til tannlegen!
Tannlege: Marianne Christine Sigerstad SkrevetJeg har sterk tannlegeskrekk og nåleskrekk som sitter dypt i kroppen. Marianne har et veldig beroligende vesen, snakker godt gjennom det som skal gjøres, kommer med gode anbefalinger, og viser mye hensyn under operasjon. Der hvor jeg før har gruet meg så mye at jeg kun har oppsøkt tannlege ved akutte behov ser jeg nå litt lysere på tannlegebesøk hos Marianne.
Dyktig tannlege
Tannlege: Farok Mazumder SkrevetFarok er den beste tannlegen har jeg møt. Han vet hva skal gjøre. Veldig dyktig! Skulle sjekke tennene mine mens jeg anbefalt å gjøre annen som jeg ble fornøyd.
I år blir det 50 år siden jeg begynte med Isaksen som tannelge
Tannlege: Rolf Isidor Isaksen SkrevetFørst med faren til Rolf, så med Rolf. Dumt at folk pensjonerer seg ( inkl. meg selv)
Meget effektiv tannlege , gødt humør og rimelig.
Flott klinikk og profesjonelt team
Tannlege: Farok Mazumder SkrevetJeg var redd for en tannlege i mange år. I dag hadde jeg mitt første besøk etter 25 år, og jeg valgte Oris Dental i Munkegata. Jeg er fornøyd med profesjonaliteten og kvaliteten på tjenesten. Teamet er flott og Farok (min nye tannlege) er en profesjonell og god spesialist. Jeg anbefaler dem på det sterkeste. Hvis du er redd for tannlegen som jeg var redd, vil du bli glad etter å ha besøkt Oris Dental.
Jeg vil anbefale ...
😀😀😀😀
Beste tannlegen jeg har hatt
Tannlege: Farok Mazumder SkrevetSkulle trekke visdomstann, og gikk tilfeldigvis til Farok Mazumder, som viste seg å være et lykketreff. En veldig flink, effektiv, tydelig og omtenksom tannlege.
Jeg hadde gruet meg litt til trekkingen, men hele seansen var så hyggelig, at jeg glemte at jeg lå der med skalpell i munnen. Har aldri hatt en så behagelig og fin opplevelse hos tannlegen før. Anbefaler Farok sterkt. Dyktig, menneskelig og sans for humor.