Marianne Christine Sigerstad
Jeg har sterk tannlegeskrekk og nåleskrekk som sitter dypt i kroppen. Marianne har et veldig beroligende vesen, snakker godt gjennom det som skal gjøres, kommer med gode anbefalinger, og viser mye hensyn under operasjon. Der hvor jeg før har gruet meg så mye at jeg kun har oppsøkt tannlege ved akutte behov ser jeg nå litt lysere på tannlegebesøk hos Marianne.
Takk til dere som svarte meg hyggelig i telefonen. For løsningsorienterte snille stemmer som fant plass til meg på dagen. Takk til smilende pleiere og Takk til Marianne som tok så godt vare på en livredd sjel som måtte trekke visdomstann.. :) Anbefaler på det sterkeste! Beste tannlegebesøket jeg har gjort!:)
Gleder meg til å dra til tannlegen! Marianne er kjempe flink og behagelig.
Alttid et smil på lur og god stemning.
Hun fikset en krone som sitter perfekt.
Anbefales på det sterkeste :)
Jeg følte meg så godt ivaretatt, sett og hørt!
Hadde veldig, veldig vondt. Skulle ta rotamputasjon. Var veldig engstelig for hvordan det skulle foregå.
Marianne, Rolf Isaksen, tannpleieren (som jeg dessverre har glemt navnet til) og resten av teamet, gjorde dette til en utrolig god opplevelse.
De konsulterte hverandre når de var i tvil, det synes at de trives med å jobbe med hverandre og det synes at de er vant med å ta i mot pasienter som gruer seg.
I den grad man kan anbefale rotamputasjon, vil jeg si at det bør gjøres hos dem.
Beste tannlegeopplevelsen jeg har hatt:-)
Dyktig, nøyaktig og forteller deg hva som gjøres under behandlingen. Ho er hyggelig og imøtekommende. Marianne er en av de absolutt beste tannlegene jeg har vært til - noensinne.