Oris Dental Galleri Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Schweigaards gate 6, 4. etasje 0185 Oslo
Oris Dental Galleri Oslo holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Oris Dental Galleri Oslo

Veldig trygg og god tannlege

Tannlege: Carl-Magnus Kjølstadmyr Skrevet
Pris

Har gått til han i flere år og er utrolig fornøyd med han! Han tar seg ordentlig god tid til deg og gjør at jeg føler meg trygg og godt ivaretatt.

Meget formøyd!

Tannlege: Eva Gustumhaugen Skrevet
Pris

Ble utsatt for vold og fikk utslått 4 fortenner. Oris galleri Oslo forsøkte og beholde mine tenner med stor glede. Ewa som protetiker, og med hennes erfaring og kunnskaper så ble dette Rolls Royce Føler meg godt ivaretatt og anbefaler Oris dental med Ewa, Dan og Shoresh i spissen! Top notch!

Meget dyktig

Tannlege: Dan Grigorescu Skrevet
Pris

Meget god tannlege som gjorde behandlingen meget oversiktlig og behagelig :) anbefales på det sterkeste!

Strålende og fullkomne Kirurg

Tannlege: Shoresh Afnan Skrevet
Pris

Jeg var vandrende i mange år etter implantatbehandling pga. mobile tenner hos mange tannlegesenter og hadde flere forskjellige behandlinger som resulterte til skuffelse og enda vei helt til jeg ble henvist til Oris Dental. For første gang virkelig i livet mitt sett og ivaretatt med full respekt og trygghet av en ubeskrivelig medmenneskelig person som kalte seg for Shoresh.
Der møtet jeg en faktisk perfekt, fag dyktig, tålmodig, med enorm kompetanse og erfaring kirurg. Han har et stort hjerte som kan ikke sammenlignes med gull, behandlet meg med kunnskap og hans lysende egenskaper som ingen andre har vilje til å gi fra seg på denne måten.
Ærlig talt jeg mangler riktig og passende ord for å beskrive hvor fantastisk menneske er Shoresh Afnan er og det er ikke nok å veksle takk med hva han er gjort for meg.
Jeg er uendelig Takknemlig for all hjelpen og anbefales på den sterkeste.
[Navn fjernet av moderator]

Rask, dyktig og snill

Tannlege: Carl-Magnus Kjølstadmyr Skrevet
Pris

Jeg har personlig tannlegeskrekk og Carl-Magnus er god på å få meg «gjennom» timene. Han er rask, men nøye og han er god til å tolke meg og hva som engster meg under timene. Han forklarer nøye hva han gjør, hva redskapene gjør før han setter i gang, noe som roer meg ned! Han er god på spørre om det går bra for meg, om jeg trenger pause og han gir meg ofte en stressball når det er på sitt værste- denne tydeligheten, og tiden han tar seg til å roe meg ned, samtidig som han raskt får meg gjennom timene våre på er helt uvurdelig for meg med tannlegeskrekk. Jeg har aldri hatt en så trygg tannlege, og jeg har heller aldri vært så fornøyd med resultatene som jeg er med han!

Anbefaler Carl-Magnus på det sterkeste, spesielt om du synes at tannlegetimer er guffent! Skal aldri bytte tannlege!