Shoresh Afnan
Tilleggskompetanse
Vurderingsvarsel
Bestill time
Jeg var vandrende i mange år etter implantatbehandling pga. mobile tenner hos mange tannlegesenter og hadde flere forskjellige behandlinger som resulterte til skuffelse og enda vei helt til jeg ble henvist til Oris Dental. For første gang virkelig i livet mitt sett og ivaretatt med full respekt og trygghet av en ubeskrivelig medmenneskelig person som kalte seg for Shoresh.
Der møtet jeg en faktisk perfekt, fag dyktig, tålmodig, med enorm kompetanse og erfaring kirurg. Han har et stort hjerte som kan ikke sammenlignes med gull, behandlet meg med kunnskap og hans lysende egenskaper som ingen andre har vilje til å gi fra seg på denne måten.
Ærlig talt jeg mangler riktig og passende ord for å beskrive hvor fantastisk menneske er Shoresh Afnan er og det er ikke nok å veksle takk med hva han er gjort for meg.
Jeg er uendelig Takknemlig for all hjelpen og anbefales på den sterkeste.
[Navn fjernet av moderator]
Etter en infeksjon og tap av benvev rundt høyre fortann ble jeg av flere eksperter anbefalt å trekke tannen og lage bro med kunstig tann siden det uten benvev ikke var mulig med implantat.
Etter konsultasjon med Shoresh Afnan ble jeg overtalt til å prøve ut en ny metode med kunstig benvev. Jeg måtte være tålmodig siden det tar tid for kroppen å tilpasse seg det kunstige benvevet og for at det skulle «herdes».
I dag har jeg fått tilbake mitt naturlige smil og takker hele teamet på Oris Dental Galleri Oslo, et fantastisk Team fra mottakelse til ferdig resultat. Utrolig god oppfølging, til og med i sommerferien, gjør at jeg er ekstremt godt fornøyd og takknemlig. Tusen tusen takk til Shoresh og hele Teamet på Oris Dental Galleri Oslo!
Tusen takk, Shoresh for en trygg, profesjonell og hyggelig opplevelse i tannlegestolen.
Takk også for de mange fine og viktige dialogene underveis.
Du er et strålende menneske!
Jeg anbefaler han på det ytterste.
Shoresh Afnan har vært min oralkirurg i forbindelse med innsetting av 3 implantater i overkjeve til erstatning for tapte tenner etter en tidligere trafikkulykke for mange år siden. Tidligere innsatt broløsning, til erstatning for tapte tenner, ble fjernet. Opprinnelige, betente tannrøtter, som var blitt stående igjen i kjeven, ble operert ut. Kontakten med kirurgen har vært udelt positiv og han kan absolutt anbefales til andre med liknende behov for en hyggelig, rask og profesjonell behandling. Han har effektivt og problemfritt i denne sammenheng samarbeidet med min faste og dyktige tannlege ved Grünerløkkas Hus Tannlegesenter, Anielka, om å gi meg smilet (med tenner) tilbake! 🙂👍
Jeg følte meg sett å ivaretatt hele veien. Klientellet behandlet meg bra å det gjorde shoresh også. Han snakket med respekt å bekymring samt klokskap som gjorde meg trygg på at de kom til å ta rette avgjørelser for meg. Vil bare takke for god behandling mm.
Mvh (Navn fjarnet av moderator)