Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS
Super dame!
Lege: Anne Marte Gisnås SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Byttet nylig til denne fastlegen. Har godt inntrykk av henne. Hun er interessert, empatisk og flink!
Fantastisk Lege
Lege: Smail Mandzuka SkrevetMøtte han da fastlegen min hadde ferie. Veldig hjelpsom i motsetning til andre leger på legesenteret. Trivelig kar som gjør alt for å hjelpe pasientene sine. Skjønner hvor sønnen som også er lege har arvet sitt gode sinn og humør fra. ANNBEFALES.
Fantastisk Lege
Lege: Anne Marte Gisnås SkrevetBytta til Anne Marte og jaggu er jeg glad for det😀 For ei trivelig dame og så flink. Utrolig at ho har ledige plasser på lista si. Anbefales på det sterkeste.
Verdens beste fastlege!
Lege: Helge Hatlevoll SkrevetHatt legen siden jeg var barn, er nå 39! Bruker kjempegod tid,flink lytter, kunnskapsrik. Forståelsesfull. Hele familien har han som fastlege. Superfornøyd!!
Distre, rotete og lite oppdatert
Lege: Helge Hatlevoll SkrevetVar veldig fornøyd med Hatlevoll tidligere, før jeg utviklet en kronisk sykdom som krever oppfølging. Da ble det bare rot. Kort sagt: glemsom, distre og lite oppdatert, både faglig og på pasientens sykdomshistorikk (selv med journalen fremme). Som kronisk syk trenger jeg en god fastlege i ryggen som følger meg opp og bidrar aktivt i samarbeid med andre, og der kom han dessverre til kort.