Skaun Legekontor AS

Rådhusvegen 6 7353 Børsa

Siste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS

Veldig flink lege😀

Lege: Smail Mandzuka Skrevet

Har aldri ivært så fornøyd med lege som Nå. Han har hjulpet meg masse.. Sender henvisninger dit de skal

Dyktig og kunnskapsrik lege

Lege: Helge Hatlevoll Skrevet

Har hatt han nesten hele mitt liv og er utrolig fornøyd med han. Han kan være litt treg, men slik er det med en lege som bringer godt humør med glede som er med å hjelper deg mye på vei, uansett hvilke plager man skulle ha ;)

Føler meg til bry

Lege: Eli Kathinka Selsås Skrevet

Etter noen besøk hos min fastlege har jeg ennå per dags dato ikke fått noe hjelp. Føler denne legen behandler dine symptomer isteden for å finne ut den faktiske årsaken til plagene. Føler legen tenker mer økonomisk og effektivt kontra god pasientbehandling. Her må man vite sine krav og virkelig være frisk for å være syk, slik at man får den hjelpen man har krav på.

Rotete, treig, usaklig og distre.

Lege: Helge Hatlevoll Skrevet

Jeg har vært inne hos Helge med flere av ungene mine og har aldri kommet ut derfra med en positiv erfaring. Han er ALLTID forsinka, han sjekker ikke barnet skikkelig, han behandler ikke barna ut fra den alderen de er, han bruker enormt med tid på usakligheter både i prat og annet fjas. Svært misfornøyd!

Engasjert og trygg

Lege: Hilde Susanne Hansen Skrevet

Jeg har hatt Hilde som fastlege i tre år. Vært gjennom litt forskjellig, og hun har alltid vært lyttende, hjelpsom og nøye. Anbefaler henne som fastlege.