Skaun Legekontor AS

Rådhusvegen 6 7353 Børsa

Siste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS

Styr unna denne legen!

Lege: Eli Kathinka Selsås Skrevet

Legen er uempatisk. Lytter ikke. Fremstår som oppgitt over at jeg er hennes pasient. Ved et tilfelle, ropte hun "du må ikke tro at du kan få cannabis fra dette kontoret!", selv om jeg kun spurte om rusfri CBD for å erstatte mitt "illegale" rusforbruk av cannabis. Jeg opplever det som umulig å få hjelp fra denne legen. Styr unna slike leger, hvis du ønsker å bygge deg opp, sier jeg bestemt. Jeg ba konkret om etterkontroll på brukne ankler, ny utredning av min revmatisme, pårørende-psykolog i forbindelse med at min datter er bortført av sin mor (verken Politiet eller barnevernet har kontroll over situasjonen), og CBD. Denne legen ba meg faktisk om å finne en annen lege allerede på min andre konsultasjon. Jeg mener at slike leger må fjernes fra systemet. Folk behøver empati, omsorg og et punkt å sparke seg opp fra. Dette er jo i bunn og grunn fastlegens hovedoppgave. Jeg byttet fastlege etter to konsultasjoner.

Kompetent og omsorgsfull fastlege.

Lege: Eli Kathinka Selsås Skrevet

Bryr seg om pasienten og følger raskt opp det man kommer med. Lyttende og søker hjelp andre steder hvis hun ikke finner ut av ting selv 😊

Ikke veldig forståelsesfull ovenfor ungdom

Lege: Eli Kathinka Selsås Skrevet

Følte at jeg ikke ble tatt alvorlig fordi jeg er ung, hadde slitt med sykdom over lengre tid og fikk ikke den hjelpen jeg trengte
Følte meg veldig til "bry" da jeg kom tilbake flere ganger uten å ha blitt bedre og følte hun ikke trodde på meg når jeg forklarte om problemene mine

Flink lege

Lege: Smail Mandzuka Skrevet

Har gitt familien god hjelp i mange år! Har aldri hatt problemer. Forstår problemet, og henviser videre, dersom det er behov for det.

Fantastisk god lege. Tar seg alltid god tid.

Lege: Helge Hatlevoll Skrevet

Fantastisk god lege. Tar seg alltid god tid til hver enkelt. Utreder grundig for å gi den rette behandlingen. Litt lang ventetid på venterommet, men det tar han igjen når man først kommer inn til han.