Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Skaun Legekontor AS
Alle tiders fyr og ikke minst meget dyktig i sittt fag
Lege: Helge Hatlevoll SkrevetOfte noe forsinket, men tar seg alltid godtid til deg hver gang. Har en humoristisk og koselig tone. Lyttter godt og henviser til spesialist, gir gode råd og ikke minst han er veldig lettå fortro seg til om enn sliter med angst etc. Inen over, ingen ved siden! kommer aldri til å skifte lege igjen.
Travel, lite empatisk, overflatiske "undersøkelser"
Lege: Eli Kathinka Selsås SkrevetLegen framstår alltid som svært travel, og jeg føler meg alltid "til bry", dessverre. Hun følger dessverre heller ikke opp ting, så som henvisninger o.l., og jeg føler meg rett og slett ikke tatt på alvor.
Mest useriøse legen jeg har vært til.
Lege: Smail Mandzuka SkrevetForstår norsk dårlig. Tror at det å ha hjernerystelse betyr at man er bevisstløs og at alt kan ordnes med en Paracet.
Fantastisk
Lege: Anne Marte Gisnås SkrevetEr såå fornøyd med Anne Marte! Henviser alltid videre, sender svar på prøver over nett så fort som mulig, hyggelig. Dumt man nesten må vente en måned for en ny time...
Koselig og omtenksom
Lege: Helge Hatlevoll SkrevetHar hatt ham som lege siden jeg flyttet hit i 1999. Ingenting å utsette på ham. Kan bli noe ventetid. Dette er fordi han bryr seg om den enkelte. Tar seg tid til å finne ut hva som feiler deg. Rask til å sende deg videre om dette er nødvendig. Flink til å stille en diagnose og komme med gode råd.