Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Super fastlege
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetTar seg god tid, har mye kunnskap minus er ventetid. Hun er grundig og dyktig. Har full tillit til henne. Lytter og er helt tilstede for deg
Beste legen jeg har hatt
Lege: Katrine Sæves SkrevetHun er seriøs og proff. Lett å snakke med,lyttende og dyktig. Hadde det ikke vært for henne hadde jeg ikke vært her i dag.
Stiller meg tvilende
Lege: Katrine Sæves SkrevetFørste gangen jeg var hos henne ,virket det som hun var veldig ivrig på og hjelpe meg
Nå er hun ikke intressert i og hjelpe meg som langtidspasient ,både sykehus og pasient stiller seg undrende til hennes vurderingsevne ,og slutninger Lite tilstede ,og lite oppfølgning ,glemmer,tar ikke ting nøye ,selv om jeg er hjertepasient
Om legen gjør en dårlig jobb får hun bare en ny pasient
Helt forferdelig
Lege: Hans-Christian Myklestul SkrevetHar sluttet å dra til fastlege, hver gang jeg har et problem så må jeg dessverre dra til legevakten. Får aldri den hjelpen jeg trenger, blir aldri hørt og aldri tatt på alvor selvom jeg lider av en alvorlig sykdom. Kjempe dårlig til å høre av seg når han sier at han skal, holder aldri det han sier. Kjempe flink til å be èn slappe av og ta en paracet, og det er all «hjelpen» man får! Veldig skuffet, frustrert og oppgitt!
Empatisk og dyktig
Lege: Signe Marie Rambøl Alme SkrevetSer deg, hører på deg, men kommer med sin egen vurdering. Dyktig lege som jeg er glad jeg har funnet. Eneste aber er at det er lang ventetid på ikke hastetime.