Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lillestrøm Legesenter
Bra, men.
Lege: Siri Bækkelund Engen SkrevetBlid, hyggelig og imøtekommende. Men skuffende.
Forutinntatt og lite interessert i å høre hva du har å si.
profesjonelt.
Lege: Lene Gjelseth Dalbak SkrevetLene Gjelseth Dalbak har vært min fastlege i mange år,riktig nok noen avbrudd med vikarer,men hun er den perfekte legen på alle måter. Bedre fastlege er det nok ikke mulig å få,vet om flere som ønsker seg denne legen, men det er ikke lett å få plass. Jeg takker for omsorgsfull,god behandling gjennom mange år og håper dette varer livet ut.
Lyttende, tar seg god tid
Lege: Katrine Sæves SkrevetOpplever henne som en som tar deg på alvor. Hun gir deg den tiden du trenger. Stiller relevante spørsmål og gir deg fornuftige svar på det du lurer på. Meget hyggelig, mennesklig og gir deg den følelsen av trygghet som du har behov for.
Imøtekommende og pålitelig
Lege: Siri Bækkelund Engen SkrevetJeg har legeskrekk, men likevel er jeg trygg når jeg går til Siri. Hun spør hvordan du har det når du kommer, hun har lest journalen og vet hvem du er, hun er hjelpsom og flink, lynrask til å skrive henvisninger og hun sender deg svarene så fort de kommer. Hun ser på deg når du snakker med henne og tar seg den tiden du trenger selv om det kanskje av og til dessverre går ut over nestemann. Hun er faglig dyktig og villig til å sette seg inn i det du spør om. Jeg håper hun blir lenge, lenge på Gladbakk!!!!!
Veldig dyktig og hyggelig lege
Lege: Siri Bækkelund Engen SkrevetJeg kan absolutt anbefale Dr. Siri Bækkelund Engen. Hun er en dyktig lege som faktisk tar seg tid til å lytte til hva man sier. Min tidligere lege var mest opptatt av å få pasientene ut av døra så fort som mulig, noe som absolutt gikk på bekostning av behandlingen, så det er veldig betryggende å ha funnet en lege som tar deg på alvor og gjør en skikkelig jobb.