Lund Legesenter

Kirkeveien 4 4631 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter

En OK lege

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Har vært grei og vennlig, men virker litt lite interessert i pasienten. Mulig han er klar for andre oppgaver?

Styr unna

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Møtte denne legen i en meget vanskelig situsjon, og ble da møtt med kommentarer som om jeg selv var skyld i situasonen, og at det var opp til meg selv å ordne opp i dette. Heldigvis er han ikke min fastlege, men møtte han på en annen helseinstitusjon, men håper aldri jeg møter han igjen 1

Jeg anbefaler han

Lege: Svein Øivind Thomassen Skrevet

Jeg synes at er god lege. Jeg hadde han som fastlege siden 2001 og jeg er meget fornøyd 😌 😌 😌 😌 😌 😌.

Nedlatende og arrogant

Lege: Sebastian Bø Skrevet

Flink til å stille diagnoser som urinveisinfeksjon, bihulebetennelse osv, men mangler empati og forståelse hva gjelder mentale lidelser. Jeg ble behandlet med nedlatende kommentarer og arroganse.

Grusom

Lege: Christoffer Hæstad Skrevet

Ble ikke tatt på alvor. Hadde en forklaring på alle mine symptomer som han baserte på seg selv og sine private opplevelser. Ikke faglig orientert. Fulgte ikke opp. Måtte selv kontakte legesenteret for å få resultatet av viktige prøver 3 uker etter de var tatt selv om de viste sykdom. Christofer Hæstad har heldigvis hatt permisjon i 1 år nå, og hans vikar Helene Thomassen har vært helt fantastisk. Synd for Lund legesenter at de mister henne og får tilbake Hæstad.