Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lund Legesenter
Dyktig og tilstedeværende
Lege: Sebastian Bø SkrevetSebastian Bø lytter, viser stor omsorg og gir gode råd. Jeg synes han er en fantastisk lege både menneskelig og faglig. Hele familien er fornøyd med han.
PERFEKT!
Lege: Sebastian Bø SkrevetVerdens beste fastlege! Vært hos ham i 8 år nå. Tar seg god tid, alltid blid og hyggelig, følger opp på en helt unik måte. Kan ta lang tid å komme igjennom på telefonen, men det er ikke noe problem lengre siden man kan bestille time via SMS. Kommer aldri til å bytte.
Ung og tillitsfull
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetMeget tillitsvekkende. Gir seg ikke før han har en løsning. Blid og hyggelig.
Dårlig opplevelse
Lege: Christoffer Hæstad SkrevetJeg oppfatter ham til å ha liten evne til å sette seg inn i andres situasjon, samt en ufortjent skepsis rettet mot meg allerede under det første besøket. Jeg føler han bagatelliserte problemene mine, og kategoriserte meg uviktig sammenlignet med "pasienter som faktisk er syke" da jeg henvendte meg til ham med mine angst-og depresjonsproblemer. Ettersom fastlegen er første steget mot videre hjelp var dette svært ydmykende og frustrerende.
Svært fornøyd
Lege: Sebastian Bø SkrevetHele familien min bruker Bø og vi er enige om at han er som en skikkelig familielege skal være. Man får inntrykk av at han kjenner oss godt og vet hvilke behov vi har. Flink faglig og viser stor omsorg når det trengs.