Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Legekontor
Uerfaren mangler pasientforståelse
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetManglende evner på kommunikasjon og dermed forståelse for pasienten. Noen negative opplevelser som ikke bør forekomme.
Arrogant og bryr seg ikke
Lege: Stein Ove Brunvoll Sørensen SkrevetStein var en skuffelse. Jeg er kronisk syk, med store smerter, og fikk ingen oppfølging. Satte meg raskt på venteliste til en annen lege. Det samme har samboer gjort, da hen opplevde det samme.
Meget god til å følge opp
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetDyktig lege, som ikke gir opp før han har funnet ut hva som er galt. Lytter og er interessert. Oppfølgingen er meget bra, og svarer raskt. Føler meg ivaretatt på en god måte. Han er alltid høflig og bruker den tid som trengs.
Hissig og arrogant
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetUmulig å kommunisere med og hisser seg lett opp når han skal markere sin autoritet. Følte med en gang at jeg ikke ble tatt på alvor og at mine problemer ikke ble tatt på alvor. Lite empatisk person som rett og slett har på feil sted. Her er det mye forbedrings-potensiale, spesielt på kommunikasjon og menneskelige relasjoner. Jeg byttet fastlege så fort jeg kunne!
Skuffende
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetMuligens dyktig, men ikke tillitsskapende.
Misforhold mellom opplysninger gitt av resepsjonen og legens praksis.