Khiem Duc Nguyen
Dyktig lege, som ikke gir opp før han har funnet ut hva som er galt. Lytter og er interessert. Oppfølgingen er meget bra, og svarer raskt. Føler meg ivaretatt på en god måte. Han er alltid høflig og bruker den tid som trengs.
Om du kan så styr unna denne legen. Noe mer arrogant og lite vennlig lege har jeg aldri vært borti. Han bryr seg "katta" om hvordan du har det. Han verken lytter eller forstår. Han avbryter så fort du prøver å si noe eller komme med en forklaring. Det han sier er "lov"
Dr.Khiem tar seg alltid tid til å snakke og undersøke pasienter. Han henviser heller til spesialist når han er usikker og det er proffesjonelt av han. Han er trygg og god lege som er veldig seriøs. Kan virkelig anbefale han.
Ble hentet i ambulanse pga. smerter i abdomen og blødende tarm, og måtte innom min fastlege for vurdering om behov for sykehus. Da min fastlege ikke var tilstede, ble Khiem satt til å vurdere dette.
Han kom inn i sykebilen og henvendte seg kun til amb.personale for spørsmål. Han overså meg totalt og snakket om meg som om jeg ikke var der.
Han skulle sjekke pulsen min i magen mens jeg satt oppreist, men henvendte seg til den unge, kvinnelige ambulansearbeideren da han ikke fant den og sa at jeg var for tjukk til at det var mulig. ´Hadde hun vært like slank som deg så´, sa han til ambulansearbeideren.
Jeg er selv helsearbeider og vet at kontroll av puls i abdomen gjøres best i liggende stilling. Jeg er 54 år og har KMI på 21,5.
Blir ikke tatt seriøst.
Tilbyr aldri årsaks utredning kun medisiner for å bøte på såret.
Dårlig norsk språk med kommunikasjon ut til andre