Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Legekontor
Umulig å få tak i og lite profesjonell
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetUmulig å få tak i og lite profesjonell. Følte jeg var til bry når jeg var innom for en sjekk. Anbefales ikke da jeg ikke fikk lyst til å dra til en lege i det hele tatt i etterkant
Rolig & reflekterende
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetHar hatt Emil siden han begynte på helsehuset, og har et utelukkende positivt inntrykk av ham. Han opptrer rolig, reflekterende og kunnskapsrik. Han lytter, opplever at han prøver å komme i bunns på problematikk og satt seg inn i journalen. Han henviser videre til utredning ved behov, gir pasienten rom for å komme med innspill. Tror allikevel det er viktig at man som pasient også ikke kommer med hastede konklusjoner på hva som feiler én, dersom man ikke har medisinsk bakgrunn og har tiltro til legens kompetanse.
Mistillit
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetBlir ikke tatt seriøst.
Tilbyr aldri årsaks utredning kun medisiner for å bøte på såret.
Dårlig norsk språk med kommunikasjon ut til andre
Uprofesjonell
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetKall og upersonlig person, følte jeg var til bry. Ingen god opplevelse.
Hadde telefonmøte med legen, ble møtt med liten forståelse. Det første han sa var, har du tenkt å klage på min vurdering som lege. Noe jeg ikke hadde tenkt, før han seinere i samtalen valgte å legge på . Byttet lege tvert.
Flink lege
Lege: Emil Andreas Gundersen SkrevetI møtekommende lyttet til meg undersøkte meg godt en veldig hyggelig lege som satt seg inn i mitt problem og informerte meg godt om min diagnose meget fornøyd