Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Legekontor
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetKhiem har jeg og mine barn vært hos når fastlegen min ikke er tilstede, han holder seg til samme legekontor. Opplever han som en seriøs lege. Veldig hyggelig og lun lege. Han kan faget sitt, lett å forholde seg til. Vil veldig gjerne finne ut om plagene dine og henviser deg videre uten å nøle. Tar kontakt via telefon og du får svar via Helsenorge på prøvesvar. Har bare positive ting å si om den legen.
Trygg, god og kunnskapsrik
Lege: Stein Ove Brunvoll Sørensen SkrevetSørensen er en lege jeg virkelig kan anbefale. Han tar seg tid til å lytte og viser stor forståelse. Det eneste jeg kan trekke ned på, er tilgjengelighet som nok kommer av stor pågang. Men du kommer til annen lege om det haster.
Han er enkel å forholde seg til, du blir fort trygg på han. Forklarer godt om det er noe du ikke forstår eller kan. Varm og godhjertet.
Kunnskapsrik lege
Lege: Stein Ove Brunvoll Sørensen SkrevetLege som aldri stresser og tar seg god tid til vær pasient. Mann kan få spurt om det mann lurer på og få ordtlige svar. Meget fornøyd åver og bytte til Stein
Vennlig og omsorgsfull lege
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetKim er en lege som bryr seg om sine pasienter. Han tar seg god tid til lytte og lærer å kjenne oss som mennesker. Kim er serviceminded og gir gode råd og tar tak i våre problemer. Han er et godt forbilde på hva en fastlege skal være.
Fin å ha med å gjøre og lytter til pasienten
Lege: Stein Ove Brunvoll Sørensen SkrevetHar vært svært fornøyd med Stein Ove. Han lytter, tar ekstra tid til å forstå og er ikke redd for å bruke hjelpemidler for å sørge for best mulig behandling. Opplever at han viser stor tiltro til meg som pasient. Eneste negative må være ventetiden. Vanskelig å få time kjapt, men dette er nok heller det at han har mye å gjøre.