Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Helsehuset Legekontor
Ser hele mennesket
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetFaglig flink, men også lyttende og forståelsesfull. Er opptatt av å se hele mennesket og tar seg god til ved konsultasjonene. Det fører noen ganger til forsinkelser, men ikke oftere enn hos mange andre leger.
Lett å kontakte på "Besøk legen" og gir raske og lett forståelige tilbakemeldinger.
Lun, trygg og kunnskapsrik
Lege: Stein Ove Brunvoll Sørensen SkrevetHan er ppdatert faglig, tar deg på alvor og nøler ikke med å henvise til spesialist. Førsteklasses fastlege.
Trygg og sympatisk
Lege: Stein Ove Brunvoll Sørensen SkrevetStein Ove Brunvoll Sørensen. Veldig sympatisk god lege. Lett å kommunisere med, og har stor tillit til ham. Han tar seg veldig god tid. Åpen og oppriktig. Virker å ta meg på alvor og tror det er slik andre opplever han også. Vet ikke hva mer jeg kan skrive enn at han oppleves som en seriøs og god lege.
Meget bra
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetEn svært hyggelig og imøtekommende lege. Utrolig serviceinnstilt og gir nærmest umiddelbar respons. Grundig og kunnskapsrik
Ikke fornøyd
Lege: Khiem Duc Nguyen SkrevetHar hatt blandede opplevelser med legen. Har vært hyggelig i blant, men ser kun i pc kjermen og bruker ikke tid på pasienten i det hele tatt. Har følt meg utrygg og at jeg ikke har blitt lyttet til. Er ikke en sånn fastlege jeg vil ha.