Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Falkum Legesenter
Skuffende
Lege: Margit Åkre Reite SkrevetDette var en gang et veldig godt legesenter. Men noe har skjedd der, og det gjelder ikke bare denne legen. Men hun er vanskelig å få tak i, tar ikke tak i prøver som man tar kontinuerlig, følger ikke opp. De har tidvis noen dyktige vikarer heldigvis, det trekker noe opp. Men personalet ellers er også under enhver kritikk. Svært lite serviceinnstilte.
Trygt og godt
Lege: Margit Åkre Reite SkrevetFøler meg godt ivaretatt og blir hørt og videresendt ved behov. Har hatt denne legen fra hun begynte på Bergsland
Flink, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Dag Roar Kise SkrevetSvært godt fornøyd med Dag Roar som fastlege. Han tar seg tid, er lyttende, kunnskapsrik og effektiv.
Anbefales på det sterkeste.
Lite tilgjengelig og dårlig oppfølging
Lege: Margit Åkre Reite SkrevetVi har hatt denne fastlegen en god stund nå. Liten tvil om at hun har god kunnskap og erfaring, men vi opplever at hun i den senere tiden har blitt mer og mer utilgjengelig. I tillegg har vi et barn som har hatt behov for litt proaktiv oppfølging, men dette har vært helt fraværende. Når vi en sjelden gang har fått time hos denne legen og ikke en vikar, opplever vi henne som uengasjert, lite lyttende og tilsynelatende fraværende.
Fantastisk lege!
Lege: Sissel Ann Hornnes Kise SkrevetJeg har gått til Sissel siden jeg var liten, hun er bare enestående! Jeg er så takknemlig for all hjelp og oppfølging jeg har fått alle disse årene. Både med svangerskap, søknader og gode samtaler. Hun bryr seg oppriktig, og det føles godt ❤️ Takk, Sissel! Du er helt unik!