Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Falkum Legesenter
Fantastisk lege!
Lege: Sissel Ann Hornnes Kise SkrevetJeg har gått til Sissel siden jeg var liten, hun er bare enestående! Jeg er så takknemlig for all hjelp og oppfølging jeg har fått alle disse årene. Både med svangerskap, søknader og gode samtaler. Hun bryr seg oppriktig, og det føles godt ❤️ Takk, Sissel! Du er helt unik!
Dyktig
Lege: Dag Roar Kise SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt! Får alltid kjapp hjelp og føler meg godt ivaretatt. Dag Roar er flink til å lytte og tar gode vurderinger for hva som er riktig steg videre.
Trygg og profesjonell
Lege: Dag Roar Kise SkrevetEr så fornøyd med Dag Roar som fastlege. Har gått hos alle Kise-legene og de er utrolig dyktige alle sammen. Dag Roar tar virkelig vare på pasientene sine og er genuint interessert i å hjelpe. Han er dyktig og kunnskapsrik. Føler meg heldig som har han å forholde meg til.
Skaper utrygghet
Lege: Margit Åkre Reite SkrevetJeg har vært pasient på dette legesenteret i 30 år. Alltid blitt godt mottatt og fulgt opp.
Nå er det helt anderledes. Legen glemmer sine egne avtaler, viktige prøvesvar blir ikke sagt ifra til pasienten, helsepersonell i luka er frekke og mest interessert i å le med kolleger, ingen er hyggelig og du føler du bryr dem. Nå har jeg stått 1 år på venteliste for fastlege bytte, det er vanskelig.
Dyktig
Lege: Dag Roar Kise SkrevetDag Roar er en dyktig lege som alltid tar seg tid. Han ser deg i øynene og gir deg tid til å fortelle, mens han noteter på ark, istede for å bare se på pcn. Han er åpen for nye ideer og henviser når det trengs. Hjalp meg gjennom en veldig vanskelig periode i livet. Behagelig lege også ved underlivsundersøkelser. Ingenting å utsette på Dag Roar.