Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lansbylegane Stord AS
Imøtekommande og profesjonell.
Lege: Keitumetse Gaone Motaung SkrevetBåde mannen min og eg har same fastlege, han har relativt ofte time for kontroll m.m.
Vårt inntrykk er positivt og vi kjenner oss godt ivaretekne hos henne og på dette kontoret, laboratoriet og i skranken.
Glad i penger
Lege: Moredehi Etai Bogen SkrevetMåtte betale bare for å skrive litt meldinger inne på helsenorge. Han mente det ble en konsultasjon. Kunne ikke kontakte han der da fikk jeg faktura. Sånn har det ikke vert med de andre legevikarene, heldigvis. Han har veldig dårlig tid, føler meg som en plage på det legekontoret uansett hvem jeg kommer inn til. Kvir meg kjempemye om jeg må dit. Damene på kontoret virker tafatt og usikre utenom en.
Angrer så mye på at jeg byttet legekontor, står på venteliste til en annen plass. Styr unna! Arrogante sure og litt utrygge leger.Vikarer som ikke forstår språket ol.
Gruer meg
Lege: Moredehi Etai Bogen SkrevetFøles ut som at eg blir ikkje tatt på alvor….
Har sotte i kø i 15 min ++ fleire gongar og når det er min tur så får eg ikkje så mykje ut av telefonsamtalen.
Veildeig behagelig
Lege: Moredehi Etai Bogen SkrevetJe bar der mang ganger eg fekk good behandling heile tid eg fekk midesine eller noken annet det verke goodt.
Uforsvarlig
Lege: Keitumetse Gaone Motaung SkrevetHar nå vært i kontakt med Keitumetse (Katie) ved flere anledninger, og jeg kan dessverre ikke anbefale henne til andre. Katie er hyggelig og mener sikkert vel, men oppfører seg totalt fraværende og fjernt - forveksler pasienter og diagnoser over en lav sko, får ikke med seg innholdet i selv enkle samtaler (stiller oppfølgingsspørsmål som avslører at hun ikke har fått med seg et eneste ord av hva man har sagt) og foreslår dessuten medisiner som ikke har noe med aktuell tilstand å gjøre. Har aldri hatt problemer med fastleger tidligere.