Kanebogen legesenter

Nesseveien 2B 9411 Harstad

Siste vurderinger av behandlere ved Kanebogen legesenter

Meget god lege

Lege: Knut Harry Weisser Lind Skrevet

Jeg stoler godt på denne legen. Han har så langt gjort ett godt arbeide med de problemene jeg har.
Grunnen til at jeg nå har byttet lege er at jeg har måtte mase forferdelig mye på å få sendt refusjonssøknad på legemidler. Og at andre leger ikke vil skrive ut resept på faste legemidler når min lege er på ferie eller bortreist. Selv viktige medisiner ber dem meg vente til legen min kommer tilbake før jeg kan få ny resept.

Kjempeflink lege

Lege: Knut Harry Weisser Lind Skrevet

God oppfølging og rask tilbakemelding.
Er veldig fornøyd fordi han tar mine "sykdommer" på alvor og ordner med timer for meg på sykehus, til undersøkelser, veldig raskt.

flink lege

Lege: Ingvild Strand Skrevet

har vært veldig flink i behandling av meg og min sykdom. har vært der jevnlig grunnet sykdom, men er nå tilbake i full jobb igjen grunnet at jeg har blitt hørt av legen. samt at legen har kommet med råd og veiledning til meg
føler ikke som om jeg har stått på et samlebånd her.

eneste jeg kan si negativt er at timen man har er bestandig forsinket med alt fra 20min til det verste tilfelle 60min

God lege

Lege: Knut Harry Weisser Lind Skrevet

Altfor lang ventetid etter avtalt tid.
Ikke flink å informere om prøver, resultater og videre behandling

Dyktig lege!

Lege: Christine Strøm Skogstad Skrevet

Christine er en dyktig lege. Hun er flink til å lytte og får med seg hva pasienten sier. Dermed er det lette å kommunisere med henne. At Harstad Kommune ikke lar henne være med enn en dag på Sørvik Legesenter, er ikke hennes feil. Topp karakter fra meg!