Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kanebogen legesenter
Lunkent møte
Lege: Ingvild Strand SkrevetSkuffelse å møte etter å ha måttet skifte lege fra annen by. Så ut til å ville bli fort ferdig, og virket uengasjert og lite empatisk. E ikke møte med pasienter noe de går igjennom på legestudiet?
Uinteressert og stresset
Lege: Ingvild Strand SkrevetVirket uinteressert og stresset. Var inne til diabeteskontroll Stilte få spørsmål. Virket negativ overrasket da jeg opplyste at jeg målte tok sporadiske blodsukkermålinger. Stilte negative spørsmål om hva gjennomsnitt blodsukkeret mitt var (noe jeg IKKE kan måle selv). Hadde inntrykk at av jeg var en uinteressant pasient. Fulgte ikke opp med nye resepter.
Passiv
Lege: Ingvild Strand SkrevetDenne legen tar seg ikke tid til hverken å se eller ta på pasienten. Mer opptatt av å se på dataskjermen. Ønsker du lang sykmelding uten bedring, så er det bare å anbefale denne legen. Ønsker du derimot å bli frisk og ha et aktivt liv, styr unna. Anbefaler heller selvmedisinering, alternative metoder, tv-healing, vekkelsesmøte, noe annet du tror på, for hun vet dessverre ikke hva hun jobber som.
Flott, medmenneskelig lege
Lege: Knut Harry Weisser Lind SkrevetLind er dyktig, løsningsorientert og tar pasienten alvorlig. Jeg har gått til ham i mange år og anbefaler ham på det varmeste. I tillegg til at han kan yrket sitt virker det som om han oppriktig bryr seg om pasientene sine og ønsker dem det beste, noe man dessverre ikke kan si om alle leger.
Vil ikke anbefale denne legen
Lege: Anita Hilde Jakobsen SkrevetHar denne legen fordi jeg ville ha en kvinnelig lege.
Men hun er arrogant og har ikke tatt mine helseproblemer på alvor.
Tror jeg kunne ha hatt alvorlig sykdom uten at dette ville blitt oppdaget.
Ikke interessert i å følge opp når jeg har informert om alvorlig sykdom som jeg har vært til behandling for hos spesialist.
Veldig dårlig tid, og ofte "ferdig" før timen var over.
Vil ikke anbefale.