Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kanebogen legesenter
Kverulant
Lege: Silje Bergland Ellingsen SkrevetHun er ufattelig vanskelig å prate med, spesielt når det kommer til å spørre etter en helt vanlig helsesjekk. Når du spør hun, lager hun en slags klage lyd og prøver å diskutere meg bort ifra å få sjekket noe så ordinært som blodtrykket mitt.
Og vanskeligere blir det å spørre etter en henvisning til psykolog.
Jeg tipser henne å bli litt mere omsorgsfull og mindre frekk mot pasientene sine. Spesielt når de er i en såpass sårbar situasjon.
Det eneste positive jeg kan si er at jeg ble fort ferdig med timen.
Veldig fornøyd
Lege: Jonas Jan Holte SkrevetMåtte dessverre bytte fastlege da jeg flyttet. Følte meg veldig trygg og godt ivaretatt hos Jonas. Han er kunnskapsrik, forståelsesfull og rolig. Tar deg på alvor og stresser ikke.
Beste lege jeg har hatt, punktum.
Lege: Christine Strøm Skogstad SkrevetJeg er mye syk, og med dette ble det ofte turer til fastlegen min. Som var Christine. Nå har jeg måtte bytte fastlege siden jeg har flyttet. Og nå forstår jeg virkelig verdien med å ha en lege som forstår og kjenner meg. Tilgjengeligheten er ikke alltid på topp, men jeg skylder ikke på Christine av dette. Men heller legekontoret. Hun er alltid litt forsinket, men dette ser jeg slettes ikke ned på, ettersom det viser tegn til at hun bryr seg med å ta seg litt ekstra tid med pasientene som trenger det! Har ingenting negativt å si om denne legen!
Overfladisk
Lege: Anita Hilde Jakobsen SkrevetOpplevde denne legen som ekstremt overfladisk! Hun bryr seg ikke om pasientene sine og kaller det å være suicidal for en "fase" fikk ingen hjelp med depresjonen min hos denne legen!
Anbefales ikke
Lege: Ingvild Strand SkrevetHun er hyggelig nok, men virker uinteressert, tiltaksløs og usikker. Føler meg ikke i trygge hender.