Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Flotmyr Helsehus AS
Trygg å masse kunnskap
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetHatt denne legen i mange år nå å kjempefornøyd på alle måter, får alltid den hjelpen me trenge å alltid tid til å lytte
God Lege - trygg og kunnskapsrik
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetJeg blir møtt av en proff lege med masse kunnskap og erfaring. Gode samtaler med fokus på behandlingen, ikke så mye diagnose, rett på sak.
Fantastisk!!
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetHan er første lege som ser og hører meg. Er alvorlig kronisk syk og han tar seg god tid til meg og bryr seg veldig om pasientene sine!
Det er lett å komme gjennom på telefon, får raskt time og får god behandling uansett hva :)
Trygg og kunnskapsrik fastlege
Lege: Adam Abrahamsson SkrevetEn meget faglig dyktig fastlege. Gir uten tvil mine varmeste anbefalinger til andre som måtte være på jakt etter en trygg og god fastlege. Forøvrig flotte nye lokaler med lett tilgjengelighet.
Helt ok
Lege: Stig Raymund Lillesund SkrevetMin erfaring er helt ok. Veldig dyktig på enkelte ting, er raskt på allerten. MEN er ikke å anbefale til gravide. Har langt utgåtte bøker, dårlig sjekk, veier ikke den gravide og lista er lang............. Da er jordmor på helsestasjonen gull verdt i forskjell til Lillesund dessverre......