Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Os Allmennpraksis DA
Nedlatende og usympatisk
Lege: Fride Flatmo SkrevetFride er en lege som ikke er imøtekomme på noen som helst måte, det er ingen form for kommunikasjon og heller ingen -Hei! når du kommer som nye pasient.
Det blir rett og slett kleint og man føler seg uviktig og kommunikasjon går treigt.
Fride kan ikke kommunisere med barn/ungdom og har ett språk og en holdning som er nedlatende og rett og slett ikke passende i første møte med pasient og hun oppleves usympatisk og bygger på ingen måte en god relasjon med pasient.
Fride er opptatt av og fortelle om hvilken erfaringer og kunnskap hun har, og får pasient til å føle seg dum pga sine spisse svar og avvisende holdning.
Fride bygger ikke sin legepraksis på at man skal se det hele menneske, som er et grunnleggende prinsipp i arbeidet med mennesker.
Dette fører til at man ikke får noe tillit og trygget til Fride som lege.
Omsorgsfull, sympatisk og dyktig
Lege: Fride Flatmo SkrevetHun tar seg tid til deg, gir det lille ekstra , viser omsorg og er sympatisk.
Kommer med gode råd og veiledning.
Støttende og god lege som tar deg på alvor og ser deg og dine individuelle utfordringer.
Her føler man seg ivaretatt og gjør det hun kan for å hjelpe personen på best mulig måte.
Trygg, omsorgsfull lege
Lege: Lars Emil Aga Haugom SkrevetFantastisk og dyktig lege. Han møter pasientene på ein rolig og vennlig måte og forståelses full måte og han lytter til pasientene sine og han bryr seg om pasientene sine og han gjør alt han kan for å hjelpe pasientene sine. Han er ein lege jeg føler jeg kan ha tilitt til. Han bryr seg om pasientene sine og svarer kjapt på konsultasjonsmeldinger og kommer med råd og han følger pasientene sine opp.
Trygg og omsorgsfull
Lege: Lars Emil Aga Haugom SkrevetHan lytter nøye og han har en veldig ydmyk måte å behandle pasienter på. Vi er veldig glade for at han er vår fastlege.
Omsorgsfull og fantastisk lege
Lege: Fride Flatmo SkrevetFantastisk og omsorgsfull lege som tar seg tid til deg, lytter og bistår så godt hun kan. Alltid høflig og omsorgsfull som tar deg på alvor.