Logo for Nittedal Tannlegesenter

Nittedal Tannlegesenter

Logo for Nittedal Tannlegesenter

Om

Ditt smil - vår glede

Vi har tannlege og tannlegevakt for både barn og voksne. Vår klinikk ligger sentralt, midt i Nittedal sentrum. Hos oss kan du få time på dagen. Vi har åpent alle dager, inklusive helger, kvelder, netter og ferier. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

Vi tilbyr de aller fleste behandlinger innen oral helse. Vårt mål er å tilby alle pasienter god tannhelse og en tannlegeopplevelse slik at du går ut fra klinikken med et smil.

Alle våre behandlere er medlem av Den norske tannlegeforening (MNTF). Dette innebærer at du som pasient har en ekstra grunn til å velge en tannlege som er MNTF, siden alle medlemmer er pålagt å følge ekstra lover og regler.

Vi tilbyr bred kompetanse gjennom erfarne tannpleier, allmenntannleger og spesialister.

Vi ønsker nye og eksisterende pasienter velommen.

Nittedal Tannlegesenter holder til i Nittedal

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Nittedal Tannlegesenter

Dyktig tannlege

Pris

Jeg fikk førsteklasses behandling av en omsorgsfull, rolig, informativ, faglig dyktig og kunnskapsrik tannlege. Opplevde at Hanna tok meg på alvor og forklarte grundig under behandlingen.Jeg rekommanderer henne til mine venner.Her føler man seg godt ivaretatt og personale er hyggelige og profesjonelle. Er kjempefornøyd og anbefaler tannlege Hanna og Nittedal tannlegesenter på det sterkeste😊

Kjempefornøyd!

Pris

Vedig profesjonell og god behandling. Jeg har alltid vært nervøs for tannlegebesøk, men Hanna fikk meg til å føle meg godt ivaretatt og hadde en rolig og profesjonell tilnærming. Vil på det sterkeste anbefale henne til andre.

Beste tannlegekontoret.

Pris

Jeg har over gjennomsnittet tannlege skrekk. Hanna har løst dette problemet for meg. Veldig forsiktig og rolig, tar seg god tid og lytter til pasienten sin.
Anbefaler dette tannlegekontoret på det sterkeste.

Beste tannlegen

Pris

Hanna er rett og slett Fantastisk!
Hun er rolig, og får meg til å føle meg komfortabel, selv om jeg i utgangspunktet er litt nervøs.
Jeg anbefaler han på det varmeste. Bedre tannlege tror jeg ikke finnes!

Anbefaling av tannlege Kurda Mirza

Tannlege: Kurda Mirza Skrevet
Pris

Tannlege Kurda Mirza er en dyktig og energisk tannlege som virkelig tar vare på deg og dine behov. Jeg har sprøyteskrekk, men hun hjalp meg ved å bruke bedøvende gel før injeksjon. Hun er den beste tannlegen jeg har hatt! Tidligere jobbet hun i Nydalen i Oslo, men da hun åpnet egen klinikk i Nittedal, fulgte jeg etter fordi jeg føler meg trygg i hennes hender. Hun er presis, nøye, flink til å forklare og gjør alltid det lille ekstra. Hos henne føler man seg hjemme.
Jeg anbefaler henne på det sterkeste!